about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در نشست تخصصی «دولت هوشمند؛ ابعاد و چالش ها» اظهار کرد: قصد داریم که در راستای تقویت نقش پژوهشگاه، به عنوان دیده بان و پیشران صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور، قدم های موثرتری برداریم.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات؛ نشست تخصصی «دولت هوشمند؛ ابعاد و چالش ها» با حضور متخصصین و پژوهشگران حوزه فاوا، همزمان به دو صورت حضوری و برخط در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

دکتر رضوی زاده در ابتدای این نشست با اشاره به اهمیت برگزاری نشست‌های علمی - تخصصی، اظهار کرد: در راستای ارتقاء جایگاه پژوهشگاه به عنوان دید‌ه‌بان در حوزه فاوا و بازوی مشاور وزارت ارتباطات، برنامه‌های متعددی را در دست اجرا داریم و یکی از این برنامه‌ها، برگزاری نشست‌های عملی تخصصی است که از این پس به طور منظم و مداوم برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد که موضوعات این نشست ها، با توجه به الویت های وزارت ارتباطات، نیازهای بخش فاوای کشور و پیشرفت های جهانی در این حوزه تعیین خواهد شد که موضوعاتی نظیر شبکه ملی اطلاعات و دولت هوشمند در صدر این اولویت ها قرار دارند.

رضوی زاده گفت: در این سری از نشست‌های تخصصی تلاش می شود که از تمام ظرفیت ها و دانش موجود در بین پژوهشگران پژوهشگاه، نخبگان، اساتید و دانشجویان دانشگاه‌ها، پژوهشگران مراکز علمی و تحقیقاتی، متخصصان بخش خصوصی و همچنین مدیران و کارشناسان دستگاه های زیرمجموعه وزارت ارتباطات، استفاده شود.

بر اساس این گزارش در اولین جلسه از این سری نشست ها که به مبحث دولت هوشمند اختصاص یافت، در ابتدا دکتر نسرین دسترنج، استادیار و مدیر گروه خدمات و محتوای الکترونیکی پژوهشکده فناوری اطلاعات پژوهشگاه، با ارائه نتایج مطالعات پژوهشی انجام شده در پژوهشگاه، ضرورت تغییر پارادایم از دولت الکترونیک به دولت دیجیتال و اثرگذاری آن بر مفاهیمی مانند: بازآفرینی روابط بین دولت‌ها و مردم، گسترش میزان مشارکت ذینفعان، شهروندان توانمندتر، افزایش مسئولیت پذیری در بخش دولتی و راه‌های جدید برای ایجاد هوشمندی جمعی را بیان کرد. سپس در بخش دوم نشست، دکتر احسان کشتکاری، عضو هیأت عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران و دکتر حامد منکرسی، معاون سیاست‌گذاری و اعتباربخشی سازمان مذکور، درخصوص چالش‌ها، اقدامات و برنامه‌های اجرایی با توجه به مأموریت‌های سازمان فناوری اطلاعات به سخنرانی پرداختند. همچنین در بخش پایانی، سخنرانان نشست به پرسش‌های مطروحه از سوی شرکت‌کنندگان پاسخ دادند.

شایان ذکر است در کنار برگزاری این نشست به صورت حضوری، بیش از ۵۰ نفر از متخصصان، پژوهشگران و علاقمندان بخش نیز به صورت برخط در جلسه حضور داشتند.

با اعلام روابط عمومی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، سلسله نشست‌های علمی - تخصصی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از این پس به صورت مستمر و منظم برگزار و از طریق وب سایت و سایر کانال های ارتباطی پژوهشگاه، اطلاع رسانی خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.