about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

نانسی پلوسی، سخنگویِ دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا، اعلام کرده که با طرح کاخ سفید مبنی بر تخصیص بسته محرک مالی ۱.۸ تریلیون دلاری مخالف است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین دسک، کافی نبودن این مبلغ برای تأمین نیازها در حوزه آزمایش ویروس کرونا، ایمنی کارگران و رسیدگی به امور کودکان، از جمله دلایل رد این طرح توسط پلوسی بوده است.
از سوی دیگر، به گزارش وال استریت ژورنال و به نقل از منابع آگاه، طی تماس تلفنی رئیس ستاد کارکنان کاخ سفید و نمایندگان جمهوری‌خواه در سنای آمریکا، اعلام شد که برخی از اعضای این حزب هم با یک بسته محرک مالی بزرگ دیگر مخالف‌اند.
گفته می‌شود که نمایندگان جمهوری‌خواه سنا خواستار آن هستند تا اقدامات تازه، همسو با اقدامات ماه سپتامبر (شهریور) صورت بگیرد. اقدامات ماه سپتامبر شامل یک بسته حمایتی باارزشی معادل نیمی از طرح فعلی بود. کاهش هزینه‌ها در بخش‌های دیگر نیز از مفاد طرح پیشین بود.
گفتنی است که ارائه طرح ۱.۸ تریلیون دلاری ترامپ در روز جمعه، باعث شد تا قیمت بیت کوین و بازارهای سهام با افزایش همراه شود.
علیرغم افزایش تنش‌ها میان دو حزب جمهوری‌خواه و دموکرات، قیمت بیت کوین همچنان روند خود را حفظ کرده است و در حال حاضر در محدوده ۱۱,۳۶۰ دلاری معامله می‌شود.
بر اساس اعلام فایننشال تایمز، پلوسی در بیانیه خود گفت:

همچنان امیدوارم که پیشرفت‌های روز گذشته باعث شود تا به یک توافق در ارتباط با بسته حمایتی برسیم که در آن‌هم مشکلات بخش سلامت و هم بحران اقتصادی که خانواده‌های آمریکایی با آن روبه‌رو هستند، رفع شوند.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.