about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

کریستین لاگارد (Christine Lagarde)، رئیس بانک مرکزی اروپا، معتقد است که احتمال نگه‌داری بیت کوین توسط بانک‌های مرکزی به این زودی‌ها وجود ندارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از «The Block»، لاگارد طی مصاحبه‌ای مجازی با نشریه اکونومیست (The Economist)، در پاسخ به امکان نگه‌داری بیت کوین توسط بانک‌های مرکزی گفت:

خیلی بعید است. به نظر من احتمالش وجود ندارد.

این اولین بار نیست که لاگارد لب به انتقاد از بیت کوین می‌گشاید. او پیش‌تر با اشاره به استفاده‌های بیت کوین در «سفته‌بازی» گفته بود که این ارز دیجیتال در «کسب‌وکارهای ناسالم» مورد استفاده قرار می‌گیرد و به همین دلیل «باید» قانون‌گذاری شود.

علیرغم انتقادهای لاگارد از بیت کوین، او در ادامه گفت که شیوع ویروس کرونا باعث شده است تا تقاضا برای ارزهای دیجیتال بیشتر شود.

بانک مرکزی اروپا مدتی است که در حال بررسی امکان عرضه یوروی دیجیتال است. با این حال، هنوز تصمیمی در ارتباط با فناوری زیرساختی مورد استفاده در عرضه چنین ارزشی گرفته نشده است.

تازه ترین ها
اوج‌گیری
1404/06/05 - 14:40- هوش مصنوعي

اوج‌گیری سوءاستفاده سایبری از هوش مصنوعی

گزارش جدید شرکت آنتروپیک نشان می‌دهد که سوءاستفاده از مدل‌های هوش مصنوعی، از جمله کلاود، به‌طور چشمگیری در حال افزایش است و عوامل مخرب از آن برای حملات سایبری، فیشینگ، بدافزار و انتشار اطلاعات نادرست استفاده می‌کنند.

مداخله
1404/06/05 - 14:32- اروپا

مداخله روسیه در انتخابات مولداوی؛ تهدیدی علیه اوکراین

یک دولت طرفدار روسیه در مولداوی حمله علیه اوکراین را تسهیل خواهد کرد.

حمله
1404/06/05 - 14:24- جرم سایبری

حمله سایبری به ایالت نوادا

یک حمله سایبری صبح یکشنبه سامانه‌ها، وب‌سایت‌ها و خطوط تلفن مورد استفاده دولت ایالتی نوادا را از کار انداخت.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.