about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

ذهن خوانی به کمک امواج مغزی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ تحلیلگران هوش ارتش آمریکا مدت زمان زیادی را به بررسی تصویرهای ضبط شده توسط پهپادها و سامانه‌های نظارتی پرداخته‌اند. آنتونی رایز (Anthony Ries)، دانشمند عصب‌شناسی و مدیر آزمایشگاه‌ ذهن1 (MIND) ارتش آمریکا، شروع به آزمایش برنامه‌ای کرده که می‌تواند امواج مغزی را تفسیر کند. گروه تحقیقاتی این آزمایشگاه تراشه‌ای ساخته است که می‌تواند پردازش‌ها را با سرعت بسیار بیشتری انجام دهد. به عبارت دیگر با کمک این برنامه می‌توان ذهن انسان‌ها را خواند.
در یکی از آزمایش‌های انجام شده، سربازی با استفاده از یک دستگاه مخصوص خواندن امواج مغزی به رایانه‌ متصل شد و از او خواسته شد به مجموعه‌ای از تصویرها که در هر ثانیه به نمایش در می‌آیند نگاه کند. هر تصویر شامل 5 دسته‌ی مختلف با موضوع‌های قایق، پاندا، توت‌فرنگی‌، پروانه‌ و لوستر بود. بعد از پایان آزمایش رایانه تشخیص داد در میان تمامی عکس‌ها بر روی قایق بیش از دیگر بخش‌ها بوده است. این کار به کمک تغییراتی که در امواج مغزی سرباز تشخیص داده می‌شد امکان‌پذیر بود. هر بار که تصاویر مورد علاقه‌ی سرباز به نمایش در می‌آمد مغز وی امواجی با الگوهای خاص تولید می‌کرد. تحلیلگرها می‌توانند از این سامانه برای تبدیل تصویرهای بزرگ به تصویرهای کوچک و نوعی تراشه که می‌تواند علاقه‌ی کاربر را پیدا کند، استفاده کنند.
رایز توضیح داد: « هر بار که سرباز یا تحلیلگر به موضوعی که موردعلاقه‌ی آن‌ها است می‌رسند، محرک‌ها به این موضوع واکنش نشان می‌دهند. تراشه‌ها می‌توانند بررسی کنند که سرباز چه موضوعی تمرکز دارد. این موضوع می‌تواند یک خودرو، یک شخص، یک خیابان یا هر چیز دیگری باشد.
در حال حاضر دانشمندان به تحقیقات خود برای اضافه کردن ویژگی‌های جدید مانند کنترل چشمی، به این سامانه ادامه می‌دهند. به کمک یک سرباز این ویژگی بر روی یک بازی ویدئویی ساده آزمایش شده است.»
دانشمندان در حال توسعه این سامانه هستند تا به جای تمرکز بر روی یک بخش از نمایشگر، محل تمرکز اصلی کاربر را با تعقیب چشم او بررسی کند.

_________________________________

1- کلمه ی «mind» در لغت به معنای مغز است اما در اینجا مخفف عبارت مأموریت تأثیر از طریق طراحی نئوروتکنولوژی (Mission Impact Through Neurotechnology Design)است. همچنین نئورونکنولوژی  نوعی فناوری است که در آن بر روی نحوه‌ی عملکرد مغز بررسی انجام می‌دهد.

 

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.