about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

دید انسانی در ابزارهای هوشمند

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت گوگل اعلام کرد با همکاری شرکت تولید تراشه‌های آمریکایی مویدیوس (Movidius)، با استفاده از الگوریتم یادگیری ماشینی هوش مصنوعی در تلفن‌های هوشمند، به آن‌ها امکان جستجو بدهند. در شاخه‌ی هوش مصنوعی، با استفاده از الگوریتم یادگیری ماشینی در یک برنامه‌ی رایانه‌ای، می‌توان الگوی داده‌های موجود را بر اساس داده‌ها قبل تشخیص داد. به عنوان مثال شرکت فیس‌بوک از این روش برای تشخیص چهره‌ی کاربران خود در تصاویر استفاده می‌کنند. همچنین واتسون ابر رایانه‌ی ساخته‌شده توسط آی. بی. ام از این روش برای شناسایی سرطان و تجویز دستور غذا استفاده می‌کند. یکی از اصلی‌ترین مشکل‌های استفاده از الگوریتم یادگیری ماشینی، نیاز آن به اتصال به اینترنت و مراکز داده بسیار قدرتمند است.
جدیدترین تراشه‌ی تولید شده توسط شرکت مویدیوس، به انرژی زیاد و اتصال به اینترنت برای انجام فعالیت‌های خود نیاز ندارد. این تراشه‌ی کوچک می‌تواند محاسبات بسیار پیچیده را به‌صورت آفلاین انجام دهد. با کمک این تراشه می‌توان تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها، ربات‌ها و پهپادها را به هوش مصنوعی قدرتمندی مجهز کرد.
مدیر بخش تحقیقات هوش ماشینی گوگل گفت: «به جای اینکه ما تلاش کنیم که زبان رایانه‌ها را یاد بگیریم، هوش‌های مصنوعی روزبه‌روز قوی‌تر شده و خود را با ما سازگار می‌کنند.»
شرکت گوگل اعلام کرد که امکان استفاده از این فناوری در تلفن‌های هوشمند فعلی وجود ندارد؛ اما با کارگزاری آن در نسل‌های آینده تلفن‌های اندرویدی، این ابزارها می‌توانند از طریق دوربین، همه‌چیز را مشاهده کرده و از انسان‌ها یاد بگیرند و به‌مرور زمان عملکردی کاملاً مشابه انسان داشته باشند.
با به کارگیری این تراشه‌ها در پهپادها، علاوه بر کاهش مصرف انرژی، دید پهپادها بهبود پیدا کرده و می‌توانند به‌راحتی موانع را تشخیص و به‌صورت کاملاً مستقل عمل کنند.
اولین تلفن هوشمند معرفی شده که مجهز به این تراشه است، ماه گذشته در نمایشگاه «CES» توسط شرکت لنوو معرفی شد. این شرکت با همکاری گوگل در قالب پروژه‌ای با نام تانگو (Tango)، بر روی دید رایانه‌ای تحقیق می‌کردند. این تلفن هوشمند می‌تواند یک شی را، مشابه انسان، به همراه اندازه‌ی دقیق آن شناسایی کند. این تلفن با اتصال به پایگاه داده‌ی یک فروشگاه، می‌توان موجودی آن کالا در محل را برای کاربر بررسی کند.
استفاده از این فناوری برای بهبود دید ربات‌ها و تبدیل آن به دید انسانی هنوز ادامه دارد.
از آنجایی که تراشه‌ی ساخته شده توسط شرکت مویدیوس به صورت کاملاً آفلاین عمل می‌کند؛ اما عملکردی مشابه یا بهتر از ابزارهای متصل به مراکز داده ارائه می‌دهد، ممکن است در آینده کاربردهای بیشتری علاوه بر دید انسانی برای آن در نظر گرفته شود.

 

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.