about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

مارک زاکربرگ٬ بنیان‌گذار فیس‌بوک و اریک اشمیت، مدیر اجرایی گوگل به همراه مدیران چهار شرکت بزرگ تکنولوژی مستقر در آمریکا٬ از جمله نت‌فلیکس و دراپ ‌باکس٬ در دیدار با اوباما درباره پی‌آمدهای نفوذ به حریم خصوصی کاربران توسط سازمان‌های جاسوسی گفت‌وگو کردند.

به گزارش گاردین٬ در پی افزایش نگرانی‌ها پیرامون جاسوسی گسترده ارتباطات دیجیتال توسط آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) مدیران این شش شرکت بزرگ به کاخ سفید رفتند تا نگرانی‌های خود پیرامون نقض حریم خصوصی کاربران اینترنت را با باراک اوباما در میان بگذارند.

کاخ سفید با انتشار بیانیه ‌ای پس از برگزاری این دیدار اعلام داشت که رئیس‌جمهور تلاش کرد تا بار دیگر به مدیران این شرکت‌ها اطمینان دهد که اصلاحات وعده داده شده درباره روش‌های جمع‌آوری اطلاعات را اجرایی خواهد کرد. رئیس جمهور بر تعهد دولت به گام‌ برداشتن در جهت اطمینان دادن به مردم درباره حراست از حقوق اساسی آنها تاکید فراوانی دارد.

بنیان‌گذار و مدیرعامل فیس‌بوک از جمله کسانی است که بیشترین انتقادات و اعتراضات را درباره برنامه‌های گسترده جاسوسی ارتباطات دیجیتال٬ از دولت آمریکا کرده است. به گفته وی، مردم در سراسر جهان این حق را دارند که بدانند اطلاعات شان امن است و از حریم خصوصی‌شان حفاظت می‌شود و فیس‌بوک همچنان از دولت آمریکا می‌خواهد که درباره شیوه‌های جمع‌آوری اطلاعات شفافیت بیشتری نشان دهد و از حقوق و آزادی‌های مدنی کاربران بیشتر حفاظت کند.

از زمان آغاز افشاگری‌های ادوارد اسنودن٬ بسیاری از شرکت‌های بزرگ از جمله گوگل٬ یاهو٬ توییتر و فیس‌بوک خواستار شفافیت بیشتر دولت ایالات متحده درباره شیوه‌های جمع‌آوری اطلاعات شده‌اند. آنها همچنین تلاش کرده‌اند تا با شفاف‌سازی بیشتر پیرامون روابط خود با سازمان‌های جاسوسی آمریکا٬ از جمله NSA نشان دهند که نقش فعال و همکاری موثری در این زمینه با آنها ندارند

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/11/10 - 17:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی عامل مرورگر هوش مصنوعی در کروم

گوگل در حال راه‌اندازی یک عامل مرورگر مبتنی بر هوش مصنوعی در داخل کروم است.

آموزش
1404/11/10 - 17:21- هوش مصنوعي

آموزش رایگان هوش مصنوعی به کارگران در بریتانیا

بریتانیا، آموزش رایگان هوش مصنوعی را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۰ میلیون کارگر گسترش می‌دهد.

محاکمه
1404/11/10 - 16:40- آمریکا

محاکمه شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان

شرکت متا به دلیل ادعای استثمار کودکان در ایالت نیومکزیکو با محاکمه روبرو است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.