about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

دو نشست امنیت سایبر در دوحه و ابوظبی

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، نشست امنیت سایبر کشورهای عرب حوزه‌ی خلیج‌فارس با هدف گفتگو در مورد تهدیدات آینده‌ی این کشورها و تحت عنوان مبارزه با تروریست در ابوظبی از سیزدهم تا پانزدهم سپتامبر برگزار می‌شود. در این نشست مقاماتی از سازمان مدیریت بحران فدرال آمریکا، شرکت یاندکس روسیه، شرکت اینترنتی آمریکایی آیکان (ICANN)، شرکت ارتباطات یکپارچه‌ی امارات (du)، دانشگاه جرج میسون آمریکا، شرکت انگلیسی و حسابرسی پرایس واتر هاوس کوپرز (PwC) و عده‌ای دیگر از متخصصین حوزه‌ی سایبری شرکت خواهند کرد.
همچنین در سیزدهم و چهاردهم سپتامبر، نشست دیگری در دوحه‌ی قطر با حضور 120 نفر از مدیران ارشد اطلاعاتی و امنیتی از مراکزی مانند دانشگاه قطر، بانک دوحه، شرکت پترولیوم قطر (Qatar Petroleum)، شرکت نفت و گاز مائرسک (Maersk) برگزار می‌شود. همچنین شرکت‌های مانند شرکت تجهیزات نظامی و انگلیسی بی اِی ای سیستمز (BAE Systems)، شرکت مخابراتی قطری-کویتی اوریدو (Ooredoo)، شرکت امنیت شبکه‌ی آمریکایی فورتینت (Fortinet) و تعدادی دیگر از شرکت‌های امنیت شبکه‌ی جهان، محصولات و ظرفیت‌های سایبری خود را در این نشست نشان خواهند داد.
ولید السید (Waleed Al Sayed)، مدیر ارشد عملیات شرکت اوریدو، گفت: «ما متوجه تهدیداتی که به‌سوی بانک‌ها، مؤسسات ملی، دولتی و لجستیک می‌شود هستیم. ما به دنبال این هستیم که اطلاعات قطر را امن کنیم.» یکی دیگر از مدیران شرکت‌هایی که در این نشست حضور خواهد یافت گفت: «آنچه مهم است، تبادل اطلاعات در این نشست است که بتوانیم چشم‌انداز امنیت سایبر را بهتر در ک کنیم.»
 

 

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.