about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

سخنگوی دونالد ترامپ اعلام کرد رئیس جمهور سابق آمریکا به‌زودی با پلتفرم خودش که «قواعد بازی را کاملاً تغییر خواهد داد» به شبکه‌های اجتماعی باز خواهد گشت.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان «جیسون میلر» (Jason Miller)، مشاور قدیمی و سخنگوی کارزار انتخاباتی ترامپ در سال ۲۰۲۰ در گفتگو با فاکس نیوز اعلام کرد که ترامپ «حدوداً دو یا سه ماه دیگر به شبکه‌های اجتماعی باز خواهد گشت.» البته توییتر و فیسبوک دسترسی رییس جمهور سابق آمریکا را مسدود کرده‌اند، بنابراین دونالد ترامپ می‌خواهد «با پلتفرم خودش» به شبکه‌های اجتماعی بازگردد. میلر مدعی است این شبکه «میلیون ها» کاربر جدید جذب خواهد کرد و «کاملاً قواعد بازی را تغییر خواهد داد.»

میلر در ادامه صحبت‌های خود با فاکس گفت که ترامپ در حال مذاکره با چندین کمپانی درباره شبکه اجتماعی خود است و افزود: «این پلتفرم جدید اتفاق بزرگی خواهد بود. ترامپ طرفداران زیادی دارد و میلیون‌ها یا شاید ده‌ها میلیون نفر در این پلتفرم ثبت نام خواهند کرد.»

راه اندازی شبکه اجتماعی توسط ترامپ خبر خوبی برای طرفداران او و محافظه کاران آمریکاست که بسیاری از آن‌ها معتقدند شبکه‌های اجتماعی مرسوم مثل توییتر و فیسبوک علیه آن‌ها و ایدئولوژی‌های جناح راست تبعیض قائل می‌شوند. شبکه‌های اجتماعی جایگزین توییتر مثل پارلر مدعی افزایش شدید کاربران پس از انتخاب هستند، بنابراین رشد شبکه اجتماعی ترامپ همانطور که مشاورش می‌گوید چندان بعید نیست.

البته باید دید کدام شرکت فناوری حاضر به همکاری با ترامپ است. آنطور که خبرگزاری Deadline گزارش می‌کند، شاپیفای و Stripe به دنبال حادثه یورش به کنگره با ترامپ قطع همکاری کرده‌اند و ارائه دهندگان اصلی خدمات ابری مثل آمازون یا مایکروسافت نیز به خاطر نقش ترامپ در حادثه یورش، نسبت به همکاری با او مردد هستند. با این اوصاف ممکن است ترامپ با شرکت‌های کوچک یا حتی کمپانی‌های خارجی همکاری کند که می‌تواند روی کیفیت و کمیت پلتفرم او تأثیر بگذارد.

منبع:

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.