about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

سخنگوی دونالد ترامپ اعلام کرد رئیس جمهور سابق آمریکا به‌زودی با پلتفرم خودش که «قواعد بازی را کاملاً تغییر خواهد داد» به شبکه‌های اجتماعی باز خواهد گشت.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان «جیسون میلر» (Jason Miller)، مشاور قدیمی و سخنگوی کارزار انتخاباتی ترامپ در سال ۲۰۲۰ در گفتگو با فاکس نیوز اعلام کرد که ترامپ «حدوداً دو یا سه ماه دیگر به شبکه‌های اجتماعی باز خواهد گشت.» البته توییتر و فیسبوک دسترسی رییس جمهور سابق آمریکا را مسدود کرده‌اند، بنابراین دونالد ترامپ می‌خواهد «با پلتفرم خودش» به شبکه‌های اجتماعی بازگردد. میلر مدعی است این شبکه «میلیون ها» کاربر جدید جذب خواهد کرد و «کاملاً قواعد بازی را تغییر خواهد داد.»

میلر در ادامه صحبت‌های خود با فاکس گفت که ترامپ در حال مذاکره با چندین کمپانی درباره شبکه اجتماعی خود است و افزود: «این پلتفرم جدید اتفاق بزرگی خواهد بود. ترامپ طرفداران زیادی دارد و میلیون‌ها یا شاید ده‌ها میلیون نفر در این پلتفرم ثبت نام خواهند کرد.»

راه اندازی شبکه اجتماعی توسط ترامپ خبر خوبی برای طرفداران او و محافظه کاران آمریکاست که بسیاری از آن‌ها معتقدند شبکه‌های اجتماعی مرسوم مثل توییتر و فیسبوک علیه آن‌ها و ایدئولوژی‌های جناح راست تبعیض قائل می‌شوند. شبکه‌های اجتماعی جایگزین توییتر مثل پارلر مدعی افزایش شدید کاربران پس از انتخاب هستند، بنابراین رشد شبکه اجتماعی ترامپ همانطور که مشاورش می‌گوید چندان بعید نیست.

البته باید دید کدام شرکت فناوری حاضر به همکاری با ترامپ است. آنطور که خبرگزاری Deadline گزارش می‌کند، شاپیفای و Stripe به دنبال حادثه یورش به کنگره با ترامپ قطع همکاری کرده‌اند و ارائه دهندگان اصلی خدمات ابری مثل آمازون یا مایکروسافت نیز به خاطر نقش ترامپ در حادثه یورش، نسبت به همکاری با او مردد هستند. با این اوصاف ممکن است ترامپ با شرکت‌های کوچک یا حتی کمپانی‌های خارجی همکاری کند که می‌تواند روی کیفیت و کمیت پلتفرم او تأثیر بگذارد.

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.