about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

بر اساس گزارش روزنامه هندلزبلات (Handelsblatt) چاپ ۹ می (۱۹ اردیبهشت)، آلمان پیش‌نویس مقررات پیشنهادی برای عرضه اوراق قرضه مبتنی بر بلاک چین را به‌زودی در تابستان امسال معرفی خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از توماس هیلمن؛ خبرنگار اختصاصی حوزه بلاک چین در آلمان، آماده‌سازی این مقررات جدید در حال پیشرفت است و خلاصه‌ای از متن این لایحه نوشته شده است.

به گفته هیلمن، داشتن این مقررات جهت پذیرش بلاک چین، برای آلمان مفید و سودمند است.

روزنامه هندلزبلات به نقل از هیلمن نوشته است:

ما معتقدیم که پیشبرد فناوری بلاک چین در آلمان، از اهمیت بالایی برخوردار است؛ به‌ویژه در سال ۲۰۱۹.

درحالی‌که بیت کوین و به‌خصوص سایر ارزهای دیجیتال به این کشور ورود پیداکرده‌اند، آلمان ترجیح می‌دهد که موضع سنتی و محافظه‌کاری خود را نسبت به بلاک چین و ارزهای دیجیتال حفظ کند.

اما اخیراً با آگاهی مقامات از روندهای در حال تحول، این وضعیت شروع به تغییر کرده است.

تغییرات حقوقی که امروز در حال رخ دادن است، بر موضع توکنیزه شدن فرایندهای کاغذی تمرکز دارد. این در حالی است که تنظیم توکن های مبتنی بر بلاک چین می‌تواند از مشکلات احتمالی جلوگیری کند.

به گفته فرانک شفلر (Frank Schäffler)، متخصص بلاک چین عضو حزب دموکرات آزاد آلمان، دولت ملی بالاخره بیدار شده است. او در ادامه می‌گوید:

اکنون همه‌چیز باید سریع حرکت کند. صادرکنندگان ارز دیجیتال و سرمایه‌گذاران به دنبال یک بازار مالی تنظیم‌شده برای فعالیت‌اند که می‌تواند در سطح بین‌المللی مورداستفاده قرار گیرد. آلمان فرصت این را دارد که یک نقش کلیدی را ایفا کند.

ماه گذشته در نزدیکی لیختن‌اشتاین، که درست مانند کشور همسایه خود، سوئیس، به خاطر حمایت از ارزهای دیجیتال شناخته‌شده، از اوراق قرضه بلاک چین برای بخش املاک و مستغلات استفاده کرد. این کشور در هفته جاری مقررات جدیدی را درباره توکنیزه شدن فرایندهای تجاری و تنظیم بلاک چین، تصویب کرد.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.