about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

دوره رایگان آموزش امنیت سایبری در تگزاس

ساکنان واجد شرایط شهر ال پاسو، واقع در ایالت تگزاس آمریکا، می توانند از دوره های آموزش رایگان امنیت سایبری این شهر بهره برند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان و به نقل از خبرگزاری های محلی ایالت تگزاس آمریکا؛ متقاضیان واجد شرایط دریافت آموزش های امنیتی سایبری، می توانند طی یک دوره رایگان در شهر ال پاسو، واقع در ایالت تگزاس، از این خدمت، بهره مند شوند.

شرکت کاریابی و نیروی انسانی بردرپلکس (Borderplex)، یکی از نهادهای عمومی ایالات متحده، طی یک طرح، این آموزش عمومی را در 6 شهرستان از ایالت تگزاس، ارائه خواهد داد. این دوره ها، طی سه ترم 12 هفته ای، در ماه های ژانویه، آوریل و اوت سال 2019 آغاز خواهد شد. این در حالی است که متقاضیان، پس از قبولی در آزمون ابتدایی، گزینش و برای حضور در این دوره ها انتخاب می شوند.

این دوره آموزش رایگان مبانی امنیت سایبری همه روزه از ساعت 8 صبح الی 5 بعدظهر برگزار خواهد شد و شرکت کنندگان در صورت تکمیل موفقیت آمیز دوره آموزشی خود، می توانند با دریافت گواهینامه تخصص امنیت سایبری، وارد بازار کار حوزه های فناوری و امنیت سایبری شوند.
 

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.