about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

رافائل گروسی خبر داد؛ هرگونه دستکاری فیزیکی و حمله سایبری در این دوربین‌ها، اثری از خود برجای می‌گذارند و ابراز امیدواری کرد که ظرف چند روز آینده دوربین‌های آژانس در مرکز ساخت سانتریفوژ در سایت کرج نصب شوند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محسن بهاروند، سفیر ایران در انگلیس چهارشنبه هفته گذشته  مدعی شد که رژیم صهیونیستی دوربین‌های نصب شده توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را که در مرکز تولید سانتریفیوژ در نزدیکی شهر کرج و قبل از انفجاری که در ژوئن گذشته رخ داد، نفوذ کرده است.

بلومبرگ به نقل از بهاروند اینگونه نوشت:

« رژیم صهیونیستی در آنجا خرابکاری کرده و چندین دوربین آسیب دیده است و تحقیقات در مورد آن نیز انجام شده است.»

به همین دلیل رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز جمعه در جریان یک نشست خبری، درباره توافقات اخیر با ایران برای ادامه فعالیت‌های نظارتی و راستی آزمایی آژانس در این کشور توضیح داد.

او همچنین برای اولین بار دوربینی شبیه دوربین‌هایی که قرار است آژانس برای نظارت بر فعالیت‌های هسته‌ای ایران در سایت کرج نصب کند را به نمایش گذاشت و اعلام کرد که حمله سایبری نمی‌تواند دوربین‌های «جدید» آژانس در کرج را از کار بیندازد.

این سخنان در حالی بیان شد که ایران پیش‌تر ادعا کرده بود ممکن است این دوربین‌ها هک شوند یا از آن‌ها برای جاسوسی استفاده شود. آقای گروسی توضیح داد که این دوربین‌ها به یک «شبکه عمومی» یا رایانه وصل نیست بنابراین «حمله سایبری به آن‌ها امکان‌پذیر نیست».

او همچنین افزود که هرگونه دستکاری فیزیکی در این دوربین‌ها، اثری از خود برجای می‌گذارند و ابراز امیدواری کرد که ظرف چند روز آینده دوربین‌های آژانس در مرکز ساخت سانتریفوژ در سایت کرج نصب شوند.

به گفتۀ مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، این دوربین‌ها استاندارد‌های این آژانس را دارند و در حال حاضر حدود دو تا سه هزار نمونه از آن‌ها توسط آژانس در سراسر جهان استفاده می‌شوند.

منبع:

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.