about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

دنیای شناور در امواج رادیویی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ چشم تنها بازه‌ی کوچکی از امواج الکترومغناطیسی را می‌تواند مشاهده کند. در حال حاضر امواج رادیویی بسیاری از مسیریاب‌ها، موقعیت‌یاب‌های جغرافیایی و ماهواره‌ها انسان‌ها را احاطه کرده‌اند که قابل مشاهده نیستند.
 شرکت ریچارد ویجگن هلند (Richard Vijgen)، برنامه‌ای با نام آرچیتکتور او رادیو (Architecture of Radio) برای تلفن‌های هوشمند ایجاد کرده است که به کمک آن می‌توان امواج وایرلس موجود در محیط را به صورت سه‌بعدی مشاهده کرد. این نرم‌افزار تجربه‌ی واقعیت افزوده را برای کاربرهای خود فراهم می‌کند. به کمک این برنامه می‌توان امواج ارسالی از مسیریاب‌ها، برج‌های مخابراتی دور دست و حتی امواج ماهواره‌ها را ردیابی و مشاهده کرد. در حال حاضر این برنامه پایگاه داده‌ای از 7 میلیون برج مخابراتی، 19 میلیون مسیریاب و صدها ماهواره ایجاد کرده است.
آرچیتکتور او رادیو می‌تواند اطلاعات امواج را از منابع ارسالی دریافت کرده و فاصله و قدرت امواج را برای کاربر نمایش دهد. از این برنامه می‌توان برای ردیابی امواج وایرلس استفاده کرد. همچنین به کمک این نرم‌افزار می‌توان احاطه شدن انسان توسط امواج وایرلس را مشاهده کرد.
تولیدکنندگان این نرم‌افزار در وبگاه خود نوشته‌اند: «هدف ما آشکار کردن فناوری‌های نامرئی است.»
تولیدکنندگان این برنامه ادعا کرده‌اند این برنامه تنها جنبه‌ی هنری دارد؛ اما اطلاعات هر منبع جدیدی که پیدا می‌کند را در پایگاه داده‌ی خود ذخیره می‌کند. باید دید ذخیره‌ی منابع ارسال امواج وایرلس و پیدا کردن مکان آن‌ها برای این شرکت چه سودی خواهد داشت؟

 

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.