about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

دمیدن فایرآی در بادکنک داعش

همچنین در این گزارش بر این نکته تأکید شده است که توان سایبری داعش، نامنظم و غیرمتمرکز است، از این‌رو نمی‌توان دقیقاً تخمین زد که هدف بعدی این گروهک، کدام وب‌سایت و یا خبرگزاری در دنیاست. فایرآی در ادامه به این نکته اشاره کرده است که:" این گروهک می‌تواند بعد از هک یک وب‌سایت و یا خبرگزاری، از آن خبرگزاری برای نشر اهداف خودش استفاده کند که این نکته بسیار ترسناک است."
لازم به ذکر است که نگارندگان گزارش فایرآی، در گزارش خود کشورهای چین و روسیه را نیز بی‌نصیب نگذاشتند. فایرآی نوشته است:" داعش تنها تهدید موجود نیست. طرفداران دولت سوریه و بشار اسد نیز که معمولاً چینی و یا روس هستند، با تاکتیک مشابهی به رسانه‌ها حمله سایبری انجام می‌دهند و سپس از آن رسانه برای ترویج اهداف و تفکرات خود استفاده می‌کنند."
نکته واضح در این میان، این است که نه تنها فایرآی، بلکه سایر نهادهای امنیت سایبری در سراسر جهان نیز می‌دانند که داعش فاقد چنین توانی بوده و اندک قدرت سایبری این گروهک وحشی نیز، اجاره‌ای است. اینکه گزارش فایرآی در این میان چه هدفی را دنبال می‌کند، پاسخ خیلی از سؤالات دیگر مربوط به داعش را روشن خواهد ساخت. در این رابطه باید گفت که حمایت آمریکا و متحدانش از این گروهک تروریستی و مشابه آن، برکسی در دنیا پوشیده نیست. نکته بعدی جوسازی این شرکت امنیت سایبری آمریکایی بر علیه داعش و اجبار رسانه ها و خبرگزاری‌های جهان به انعقاد قراردادهای امنیتی با این شرکت یا شرکت‌های هم‌پیمان است. از طرفی پیدا کردن رابطه بین کشورهای چین و روسیه و گروهک تروریستی داعش نیز در راستای برنامه‌های آمریکا در مقابله با چین و روسیه قلمداد شده و به نظر می‌رسد که آمریکا قصد دارد به نوعی با ایجاد ارتباط بین داعش و روسیه، شهرت روسیه را در اذهان عمومی جهان خدشه دار کند.

 

تازه ترین ها
مقیاس‌بندی
1404/08/15 - 14:48- هوش مصنوعي

مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا توسط گوگل

گوگل پروژه‌ای را برای مقیاس‌بندی محاسبات هوش مصنوعی در فضا راه‌اندازی کرد.

گسترش
1404/08/15 - 13:47- هوش مصنوعي

گسترش ویژگی‌های حریم خصوصی در گلکسی سامسونگ

شرکت سامسونگ ویژگی‌های حریم خصوصی و کنترل کاربر در گلکسی هوش مصنوعی را تقویت می‌کند.

طراحی
1404/08/15 - 13:01- هوش مصنوعي

طراحی سکه یادبود با هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی از عموم مردم دعوت کرد تا سکه یادبود با هوش مصنوعی طراحی کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.