about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

دلایل احتمالی افزایش قیمت بیت کوین مشخص شد

افزایش قیمت اخیر بیت کوین به دلیل اخبار مثبت، بخصوص اخبار مربوط به ورود بیت کوین به صندوق قابل معامله در بورس (ETF) است که باعث ورود سرمایه های سنگین به این بازار می شود. کمیسیون بورس و اوراق بهادر آمریکا (SEC)، تاکنون دو بار از پذیرش بیت‌ کوین در صندوق قابل معامله در بورس امتناع کرده است ولی این بار با توجه به اخبار مثبتی که وجود دارد پذیرش بیت کوین در صندوق قابل معامله در بورس از احتمال بالایی برخوردار می باشد. پس می توان متصور بود در صورتی که اخبار منفی در این حوزه منتشر نشود، این روند صعودی ادامه داشته باشد.

در حال حاضر سرمایه موجود در بازار ارز های رمز پایه 301 میلیارد دلار است که از این میزان سرمایه 47.4 درصد آن متعلق به بیت کوین می باشد. قیمت بیت کوین در طول چند روز اخیر تقریباً نوسان کمی داشته است و در قیمت 8.200 دلار به یک ثبات رسیده است. البته روند افزایش قیمت بیت کوین و دلار در ایران به حدی بوده است که تقریباً قیمت این ارز دیجیتالی در کشور ما به دو برابر قیمت خود در دو هفته اخیر رسیده است.

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.