about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

دفاع رییس جمهور از وزیر پیشنهادی ارتباطات

رییس جمهور به دفاع از وزرای پیشنهادی خود پرداخت و رای گیری در مجلس شورای اسلامی در جریان است.

رییس جمهور به دفاع از وزرای پیشنهادی خود پرداخت و رای گیری در مجلس شورای اسلامی در جریان است.

رییس جمهور در دفاع خود در باره وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:

 

همه میگن امنیت و آزادی در کنار هم امکان پذیر نیست.
و میگویند (امنیت با قربانی شدن آزادی) امکان پذیر است، که ما آن را قبول نداریم و ما آزادی مسولانه را میخواهیم.

آقای جهرمی به عنوان نماینده به جای آقای علوی و واعظی در شورای عالی فضای مجازی حضور داشت و ایشان همیشه آزادی و امنیت را در کنار یکدیگر می‌دیدند. وزیری که مسائل امنیتی را نداند، در مباحث دچار مشکل می‌شود و وزیری که از امنیت سر در نیاورد نمیتواند از آزادی مردم در شبکه های اجتماعی حراست کند.
ما نیاز داریم به جوانان اعتماد کنیم همانطوری که در اول انقلاب اعتماد کردیم و نتایج خوبی به دست آوردیم.

 

این خبر در حال تکمیل است...

Paragraphs
تازه ترین ها
ارائه
1404/09/29 - 14:30- اروپا

ارائه ارزیابی ریسک سیستماتیک توسط پلتفرم‌های آنلاین

پلتفرم‌های آنلاین، ارزیابی ریسک سیستماتیک خود را برای سال ۲۰۲۵ تحت قانون خدمات دیجیتال ارائه داده‌اند.

انتشار
1404/09/29 - 13:26- سایرفناوری ها

انتشار روندهای جهانی اینترنت در سال 2025

کلود فلر، ششمین گزارش سالانه خود را منتشر کرد و تصویری جامع از روندهای جهانی اینترنت در سال 2025 ارائه داد.

قوانین
1404/09/29 - 13:03- آسیا

قوانین جدید چین برای پلتفرم‌های اینترنتی

چین قوانین جدیدی را برای تنظیم قیمت‌گذاری پلتفرم‌های اینترنتی وضع می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.