about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

معاون وزیر ارتباطات از مسدود کردن فعالیت برخی دفاتر خدمات ارتباطی که اقدام به فروش اطلاعات مشترکان موبایل می کردند خبر داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، به نقل از مهر؛ حسین فلاح جوشقانی در گفتگوی شبکه خبر تلویزیون در مورد این موضوع که شماره مشترکان موبایل چگونه در اختیار برخی کسب و کارها برای ارسال پیامک تبلیغاتی قرار می گیرد، اظهار داشت: این موضوع که گفته می شود دیتابیس مشترکان تلفن همراه به طور گسترده و ساماندهی شده از سوی اپراتورها به بیرون درز می شود به هیچ وجه درست نیست.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون روشهای مختلفی برای دریافت اطلاعات و شماره مشترکان موبایل در فضای مجازی وجود دارد، گفت:

عضویت کاربران در شبکه های اجتماعی و راه اندازی پروفایل برای عضویت در اپلیکیشن های مختلف سبب شده که دسترسی به شماره تلفن مشترک، خیلی دور از تصور نباشد.

معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد:

در بسیاری از موارد مردم در زمان خرید از فروشگاهها، شماره تلفن همراه خود را به مسئول صندوق اعلام می کنند و این اطلاعات قابل دسترسی برای بسیاری از کسب و کارها است.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تاکید کرد:

این سازمان بررسی های بسیاری با هدف حفظ امنیت اطلاعات مشترکان و جلوگیری از درز اطلاعات آنها در شبکه ارتباطی کشور انجام داده است و دستورالعمل بسیار سختگیرانه ای در این مورد به اپراتورهای موبایل داده است.

فلاح جوشقانی گفت:

تنها در بعضی موارد مشاهده شده است که برخی دفاتر خدمات ارتباطی و امور مشترکان، اقدام به فروش و لو دادن یک سری از اطلاعات مشترکان می کردند که این دفاتر را مسدود کردیم.

وی افزود:

البته این به معنای اینکه این دفاتر به دیتابیس اصلی اپراتورهای موبایل دسترسی داشته اند نبوده و این اطلاعات قابل دسترسی نیست؛ چرا که اپراتورها از تبعات منفی از بین رفتن اعتماد مشترکان خود آگاهی کامل دارند.  
 

تازه ترین ها
هوش
1404/09/27 - 18:53- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی مشکلات علمی پیچیده را ساده می‌کند

چارچوب جدید هوش مصنوعی مشکلات علمی پیچیده را به معادلات اساسی ساده می‌کند.

آموزش
1404/09/27 - 18:00- هوش مصنوعي

آموزش هوش مصنوعی در اتاق‌های خبر توسط اوپن‌اِی‌آی

اوپن‌اِی‌آی، آموزش هوش مصنوعی را برای اتاق‌های خبر در سراسر جهان‌گسترش می‌دهد.

حمله
1404/09/27 - 13:01- هوش مصنوعي

حمله آمازون به قلمرو ChatGPT؛ دستیار هوشمند الکسا به وب آمد

آمازون با راه‌اندازی نسخه تحت وب دستیار صوتی الکسا، رسماً وارد رقابت مستقیم با چت‌بات‌های محبوبی مثل ChatGPT و Gemini شد تا سهم خود را از بازار هوش مصنوعی پس بگیرد.