about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

دستگیری 17 مجرم سایبری در نیجریه

نیجریه 17 مظنون جرایم سایبری را دستگیر کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پلیس نیجریه 17 نفر را به اتهام دخالت در یک حلقه کلاهبرداری سایبری دستگیر کرد و به سرکوب جرایم سایبری که از زمان همه‌گیری کووید-19 شکوفا شده و بسیاری را مجبور به دورکاری کرده، ادامه می‌دهد.

کمیسیون جرایم اقتصادی و مالی (EFCC) نیجریه گفت که مظنونان در یک مزرعه در لاگوس دستگیر شدند.

این دستگیری‌ها تنها چند ماه پس از چندین کلاهبرداری سایبری بزرگ دیگر در نیجریه از سوی اینترپل، مانند عملیات فالکون II و «Killer Bee» صورت گرفت.

مقامات نیجریه و دفتر مرکزی ملی اینترپل (NCB) چندین عملیات را در سال جاری با موفقیت تعطیل کردند؛ برخی از این عملیات‌ها ممکن است به گروه «SilverTerrier»، یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های کلاهبرداری به خطر افتادن ایمیل تجاری (BEC) نیجریه، با بیش از 50 هزار قربانی احتمالی مرتبط باشد. پلیس در 11 ژانویه سال جاری افرادی را دستگیر کرد که گمان می‌رود با این باند مرتبط باشند.

کریگ جونز (Craig Jones)، مدیر جرایم سایبری اینترپل، در این خصوص گفت :

«اینترپل در حال بستن صفوف باندهایی مانند «SilverTerrier» است. با ادامه تحقیقات، ما در حال ایجاد یک تصویر بسیار واضح از نحوه عملکرد و فساد این گروه‌ها برای منافع مالی هستیم.»

به گفته کارشناسان، از زمان آغاز همه‌گیری، جرایم سایبری در جهان افزایش یافته است. یورگن استاک (Jurgen Stock)، دبیر کل آژانس، آن را «همه‌گیری موازی» نامیده است.

نیجریه پایگاه انتخاب بسیاری از این جنایتکاران سایبری بوده است. پس از دستگیری رهبر مظنون یک باند جرایم سایبری در ماه می امسال، اداره اطلاعات اینترپل فاش کرد که شبکه آنها در 4 قاره گسترده شده و هزاران شرکت و قربانیان فردی را در سراسر جهان هدف قرار داده است.

منبع:

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.