about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

استراحتگاه «مار ئه لاگو» فلوریدا که در سال 1985 توسط دونالد ترامپ خریداری‌شده، به‌تازگی مورد یک حمله ناموفق بدافزاری قرارگرفته است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ در این رابطه یک زن چینی به نام یوجینگ ژانگ به اتهام گمراه کردن مأمور فدرال و ورود به منطقه ممنوعه در زمان حضور در مار ئه لاگو دستگیر شده که هنگام بازداشت، یک فلش درایو حاوی بدافزار نیز همراه داشته است.

ژانگ در ابتدا به مأموران اطلاعاتی گفته بود که برای استفاده از استخر به استراحتگاه آمده اما پس از مدتی اظهار داشت که برای حضور در یک نشست دوستانه سازمان ملل (که اساساً وجود نداشته) به درخواست شخصی به نام «چارلی» به محل آمده و می‌خواهد با یکی از اعضای خانواده ترامپ درباره روابط اقتصادی چین و آمریکا گفت‌وگو کند.

خانم ژانگ علاوه بر فلش حاوی بدافزار چهار تلفن، یک لپ‌تاپ و یک هارد اکسترنال نیز همراه داشته است.

خانم ژانگ زمانی توانست به محدوده ممنوع وارد شود که مدیر کلوب ساحلی به دلیل تشابه اسمی، تصور کرد که این زن از اقوام یکی از اعضا است و ورود وی بلامانع خواهد بود؛ اما یوجینگ ژانگ پس از ورود شروع به صحبت درباره نشست مورداشاره کرد که این موضوع توجه یکی از خدمتکاران را جلب نمود و پس از چک کردن فهرست افراد، مشخص شد که خانم ژانگ به محدوده دسترسی نداشته است. در این زمان دونالد ترامپ نیز در استراحتگاه حضور داشت اما هنگام ورود ژانگ، رئیس‌جمهور به زمین گلف رفته بود.

لازم به ذکر است که علاوه بر فلش درایو حاوی بدافزار، یوجینگ ژانگ مقدار غیرمعمولی تجهیزات دیگر شامل چهار دستگاه موبایل، یک لپ‌تاپ، یک هارد اکسترنال و دو گذرنامه جمهوری چین (تایوان) به همراه داشته است. جالب اینکه وی در ابتدای ورود به محوطه طوری وانمود کرده بود که چندان به زبان انگلیسی آشنا نیست اما پس از بازجویی‌ها، مشخص شد که خانم ژانگ تسلط بالایی بر زبان انگلیسی دارد.

گفتنی است انگیزه اصلی یوجینگ ژانگ از اقدام اخیر هنوز مشخص نشده و معلوم نیست در صورت پیشرفت بیشتر در محدوده، وی دقیقاً قصد آسیب رساندن به چه سیستم‌هایی را داشته است.

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.