about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

روسیه، خبرنگار وال استریت ژورنال را به اتهام جاسوسی دستگیر کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بالاترین آژانس امنیتی روسیه گفت که یک خبرنگار وال استریت ژورنال (Wall Street Journal) به اتهام جاسوسی دستگیر شده است.

سرویس امنیت فدرال (FSB)، به عنوان بالاترین آژانس امنیت داخلی و ضد جاسوسی روسیه، بالاترین جانشین آژانس اطلاعاتی دوره شوروی (KGB)، اعلام کرد که ایوان گرشکویچ (Evan Gershkovich)، که ظاهراً در تلاش برای به دست آوردن اطلاعات طبقه‌بندی شده در شهر کوه‌های اورال در یکاترینبورگ بود، بازداشت شد.

گرشکویچ اولین خبرنگار یک خبرگزاری آمریکایی است که از زمان جنگ سرد به اتهام جاسوسی در روسیه دستگیر می‌شود. دستگیری وی در بحبوحه تنش‌های تلخ میان مسکو و واشنگتن بر سر درگیری‌ها در اوکراین صورت گرفت.

سرویس امنیتی تصریح کرد که گرشکویچ به دستور ایالات متحده برای جمع‌آوری اطلاعات در مورد فعالیت‌های یکی از شرکت‌های مجتمع صنعتی نظامی مخفی روسیه عمل می‌کرد.

سرویس امنیت فدرال روسیه زمان دستگیری را نگفت. گرشکویچ در صورت محکومیت به اتهام جاسوسی ممکن است با 20 سال زندان روبرو شود.

گرشکویچ، روسیه و اوکراین را به عنوان خبرنگار در دفتر وال استریت ژورنال در مسکو پوشش می‌داد. سرویس امنیت فدرال روسیه خاطرنشان کرد که وی از وزارت خارجه روسیه برای کار به عنوان روزنامه‌نگار مجوز دارد.

آخرین گزارش او از مسکو، بر کندی اقتصاد روسیه در بحبوحه اعمال تحریم‌های غرب در هنگام ورود نیروهای روسیه به اوکراین در سال گذشته متمرکز بود.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1404/11/07 - 19:22- آفریقا

تصویب قانون حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی در سومالی

سومالی قانون امنیت سایبری را برای محافظت از سیستم‌های دیجیتال و زیرساخت‌های حیاتی تصویب کرد.

خنثی‌سازی
1404/11/07 - 19:10- جنگ سایبری

خنثی‌سازی بیش از 14 هزار حمله سایبری علیه اوکراین در جنگ با روسیه

سرویس امنیتی اوکراین ادعا کرد که از زمان آغاز جنگ با روسیه، بیش از 14 هزار حمله سایبری را خنثی کرده است.

افتتاح
1404/11/07 - 18:41- آسیا

افتتاح دفتر شرکت زوهو در مالزی برای تقویت امنیت سایبری

شرکت نرم‌افزاری جهانی زوهو دفتر خود را در مالزی با هدف افزایش پذیرش هوش مصنوعی و امنیت سایبری افتتاح کرد.