about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

پلیس اسپانیا یک هکر اوکراینی را دستگیر کرده است که بیش از یک دهه است که از مقامات بین المللی فراری بوده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، این شهروند اوکراینی که هویت او توسط پلیس فاش نشده است، به دلیل مشارکت در یک عملیات بدافزار ترساننده که از سال 2006 تا 2011 انجام شده، در سطح جهانی تحت تعقیب بوده است.

بدافزار ترساننده (Scareware) نوعی نرم افزار مخرب یا تاکتیک فریبنده است که با هشدار دادن به تهدیدات امنیتی نادرست، کاربران را فریب می دهد و هدف آن ترساندن مردم از خرید نرم افزارهای امنیتی جعلی یا به اشتراک گذاری اطلاعات حساس با مهاجمان است.

این عملیات صدها هزار قربانی را در سراسر جهان تحت تأثیر قرار داد و بیش از 70 میلیون دلار خسارت اقتصادی وارد کرد.

مقامات اسپانیایی مظنون را سه شنبه گذشته پس از اطلاع از پرواز او به بارسلونا در فرودگاه بارسلون-ال پرات دستگیر کرده اند.

این عملیات توسط اف بی آی و اینترپل حمایت می شده است.

وی پس از دستگیری به دلیل اتهامات وارده، بلافاصله بازداشت می شود.

در بیانیه مطبوعاتی پلیس اسپانیا، اطلاعات زیادی در مورد فرد بازداشت شده و فعالیت های وی ارائه نشده است، اما به نظر می رسد دستگیری مربوط به عملیات دادگاه ترایدنت باشد.

در سال 2011، اف‌بی‌آی و پلیس 11 کشور دیگر، دو عملیات مجرمانه سایبری بین‌المللی را که نرم‌افزار ضد ویروس جعلی می‌فروخت، مختل کردند.

هکرها سعی می کردند تا مردم را متقاعد کنند که 129 دلار برای "پاک کردن" رایانه هایشان از ویروس های فرضی بپردازند.

واقعیت اما این بود که نرم‌افزار آنتی‌ویروس ناکارآمد بود و آلودگی های گزارش‌شده که ادعا می‌کرد شناسایی شده است، در واقع اصلا وجود نداشتند.

طبق بیانیه مطبوعاتی اف بی آی، حدود 960 هزار کاربر توسط این طرح قربانی شدند که منجر به خسارت 72 میلیون دلاری شد.

هکرهایی از حداقل 12 کشور از جمله اوکراین، لتونی، آلمان، هلند، فرانسه، لیتوانی و آمریکا در این طرح مشارکت داشتند و در سال 2011، در سال اول عملیات، دو نفر دستگیر شدند.

تا زمان انتشار این خبر، پلیس اسپانیا به درخواست خبرگزاری ریکورد (The Record) برای اظهار نظر پاسخی ارائه نکرده است.

منبع:

تازه ترین ها
انگشتر
1404/07/15 - 07:04- ابزارهای هوشمند

انگشتر ۵ گرمی موس کامپیوتر را بازنشسته می‌کند

برای دهه‌ها، موس رایانه سنگ بنای تعامل دیجیتال بوده، اما یک اختراع جدید این وضعیت را تغییر می‌دهد.

هوش
1404/07/15 - 07:01- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی چین در اعماق دریا؛ اژدهای سرخ در حال آماده‌سازی چه چیزی است؟

چین از نسل تازه‌ای از زیردریایی‌های بدون سرنشین رونمایی کرده که به گفته منابع نظامی، توانایی «چرخش با شعاع صفر» دارند و می‌توانند بدون جلب توجه به رادار یا سونار، در عمق دریا حرکت کنند.

مقابله
1404/07/15 - 06:53- سایرفناوری ها

مقابله تازه آمریکا با نفوذ فناوری چینی

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا این ماه به تشدید سخت‌گیری در زمینه استفاده از تجهیزات مخابراتی ساخته شده توسط شرکت‌های چینی رأی خواهد داد.