about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

دستگاه های خودپرداز آمریکا، طعمه هکر ها شد

بزرگ ترین تولیدکننده دستگاه های خودپرداز هدف حمله هکری قرار گرفت که این حمله موجب سرقت پول های خودپرداز شده است.

 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان به نقل از هک‌رید؛ یک شرکت آمریکایی تولید کننده دستگاه های خودپرداز نسبت به امکان هک این تجهیزات به کاربران هشدار داد.

دو شرکت بزرگ آمریکایی که در زمینه تولید دستگاه های خودپرداز فعالیت دارند «Diebold Nixdorf Inc و NCR Corp» هستند. این دو شرکت به کاربران خود هشدار دادند که مراقب حمله های سایبری به خودپرداز ها باشند زیرا در روز های اخیر گزارش های متعددی از هک و نفوذ به عابر بانک ها به گوش می رسد.

هکر هایی که اقدام به حمله کرده اند نام آنرا «jackpotting» گذاشته اند و در نتیجه این حمله مقدار زیادی پول از دستگاه خود پرداز سرقت شده است.

شرکت «NCR» اعلام کرد، ممکن است حملات سایبری گسترش پیدا کند و سطح وسیع تری را شامل شود از این رو می بایست حفره امنیتی یا آسیب پذیری موجود برطرف شد. بدون شک هکرها از طریق یک آسیب پذیری راه نفوذ را به خودپردازهای یافته اند.

هنوز به طور دقیق مشخص نشده چه میزان پول از عابر بانک ها سرقت شده است.

چندی پیش یک سایت خبری به نام کربس (Krebs) خبر از حملات مشابهی در مکزیک داده بود که در آنجا نیز همین مورد رخ داده بود. گفتنی است خبر هک خودپرداز های آمریکا نیز برای اولین بار توسط همین رسانه خبری منتشر شده است.

یک شرکت امنیت سایبری به نام «Group IB» در سال 2016 گزارشی مشابه ارائه کرده است. در این گزارش آمده که مجرمان سایبری از راه دور خودپرداز ها را هک کرده اند و این موضوع در سراسر اروپا رخ داده است. حملات مشابه نیز در آن سال در تایلند و تایوان نیز گزارش شده است.

 

تازه ترین ها
آغاز
1404/09/04 - 14:27- اینترنت اشیاء

آغاز آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای در چین

چین آزمایش تجاری خدمات اینترنت اشیای ماهواره‌ای را با هدف حمایت از توسعه ایمن و سالم صنایع نوظهور آغاز کرد.

راه‌اندازی
1404/09/04 - 14:18- آسیا

راه‌اندازی اولین انجمن امنیت سایبری جوانان در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین اولین انجمن امنیت سایبری جوانان را راه‌اندازی کرد.

نخست‌وزیر
1404/09/04 - 14:05- آسیا

نخست‌وزیر تایوان هرگونه همکاری با کره جنوبی را رد کرد

نخست‌وزیر تایوان اعلام کرد که هیچ اطلاعی در مورد هرگونه همکاری با کره جنوبی ندارد.