about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

محققین موسسه فناوری ماساچوست آمریکا دستگاهی را طراحی کرده اند که می تواند حالت های خوابیدن افراد را زیر نظر بگیرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ یک تیم تحقیقاتی از موسسه فناوری ماساچوست آمریکا دستگاهی را طراحی کرده است که می تواند بدون استفاده از دوربین یا سنسور بر روی بدن افراد، حالت های خوابیدن آن ها را زیر نظر بگیرد.


این دستگاه که نام آن BodyCompass می باشد، بر روی دیوار کارگذاری می شود و نحوه عملکرد آن به این صورت است که سیگنال های رادیویی ساطع شده از اجسام درون اتاق را تحلیل و بررسی می کند.


بر اساس گفته محققان دستگاهی که بتواند حالت های خوابیدن را زیر نظر بگیرد، به طور قطع این پتانسیل را دارد تا دیگر حوزه ها نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
به عنوان مثال با استفاده از این دستگاه می توان پیشرفت بیماری پارکینسون در افراد با به معنای دیگر حرکت اعضای بدن به هنگام نفس کشیدن را تحت نظر داشت. چون افراد مبتلا به این بیماری توانایی خود، برای چرخش در خواب را از دست می دهند.
مراحل عملکرد این دستگاه به این صورت است که سیگنال های رادیویی ساطع شده را به فضای ابری خود می فرستد و سپس سیستم BodyCompass حالت های کاربر را تحلیل و بررسی می کند.
این سیستم برای تشخیص تفاوت میان سیگنال های ساطع شده از اشیاء و انسان، به طور خاص بر روی قفسه سینه و شکم افراد یا همان قسمت هایی که در هنگام نفس کشیدن تکان می خورد متمرکز می شود.
این تیم شبکه عصبی ساخته خود را از طریق جمع آوری 200ساعت داده از خواب 26 نفر که بر روی قفسه سینه وشکم آن ها سنسور کارگذاری شده بود، آموزش و دقت آن را مورد ارزیابی قرار داد. طبق ادعای این تیم، BodyCompassتوانست پس از یک هفته آموزش 94درصد حالت های بدن را به درستی تشخیص دهد.


این دستگاه در آینده می تواند با دیگر سیستم ها نیز ترکیب شود و با زدن ضربه آرام به افراد هشدار دهد تا حالت خوابیدن خود را تغییر دهند. یا به عنوان مثال می توان از طریق استفاده از این دستگاه تشک های هوشمند را طراحی کرد.
یا می توان با استفاده از آن به افراد دارای صرع هشدار داد تا حالت های مرگبار خود در خواب را تغییر دهند.
از دیگر استفاده های آن می توان به کاهش موارد بختک یا آپنه در خواب، هشدار به پرستاران برای تکان دادن بیماران بی حرکت خود که در معرض زخم بستر قرار دارند و کمک به خوابی راحت در شب اشاره کرد که هرکسی به نیاز دارد.


Shichao Yue، عضو این تیم تحقیقاتی، 15 سپتامبر در کنفرانس UbiComp این سیستم را معرفی خواهد کرد.
 

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.