about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گفته ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه حملات سایبری ساختارهای دولتی خارجی علیه کشورش افزایش یافته و روسیه باید با کاهش استفاده از نرم افزار و سخت افزار خارجی دفاع سایبری خود را تقویت کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، از زمان حمله روسیه به اوکراین در ۲۴ فوریه، وب سایت بسیاری از شرکت های دولتی و خبری این کشور با حملات سایبری روبرو شده اند.

پوتین در این باره گفت: تلاش‌های هدفمندی برای غیرفعال سازی منابع اینترنتی زیرساخت‌های اطلاعاتی حیاتی روسیه در حال انجام است. حملات جدی علیه سایت سازمان های دولتی انجام شده است. تلاش هایی برای نفوذ غیرقانونی به شبکه شرکت های برتر روسیه نیز بسیار زیاد است.

به گفته رییس جمهور روسیه، این کشور باید امنیت اطلاعات در بخش های کلیدی خود را ارتقا دهد و از فناوری ها و تجهیزات داخلی استفاده کند.

او در این باره افزود: وضع محدودیت بر فناوری اطلاعات، نرم افزار و محصولات خارجی به یکی از ابزارهای فشار بر روسیه تبدیل شده است. چند تهیه کننده غربی پشتیبانی فنی از تجهیزاتشان در روسیه را متوقف کرده اند.

به گفته رییس جمهور روسیه تعداد برنامه هایی که پس از آپدیت شدن، مسدود می شوند، نیز در حال افزایش است.

این درحالی است که راسکامنادزر، رگولاتور ارتباطات روسیه از مسدود سازی وب سایتی خبر داده که میزبان داده های خصوصی مشتریان چند شرکت بوده است.

از سوی دیگر برخی رسانه ها خبر دادند شماره تلفن بعضی مشتریان دومین بانک بزرگ روسیه (VTB)فاش شده است. همچنین در اوایل ماه مارس اطلاعات شخصی بیش از ۵۸ هزار کاربر اپلیکیشن ارسال غذایYadex.Eda نیز فاش شده است.

دولت روسیه از مدت ها قبل قصد دارد زیربنای اینترنت داخلی خود را بهبود بخشد. حتی این کشور در تابستان ۲۰۲۱ میلادی چند تست قطع ارتباط از اینترنت جهانی را انجام داد.

منبع:

تازه ترین ها
اعطای
1404/11/18 - 16:06- آسیا

اعطای ۴۴ میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی

یک صرافی ارز دیجیتال در کره جنوبی به طور تصادفی بیش از 44 میلیارد دلار بیت‌کوین به عنوان پاداش تبلیغاتی به مشتریان خود داد.

شناسایی
1404/11/18 - 15:49- آمریکا

شناسایی متخلفان در مترو نیویورک با استفاده از هوش مصنوعی

سازمان حمل‌ونقل متروپولیتن نیویورک در حال آزمایش دروازه‌هایی در مترو است که از دوربین‌های مجهز به هوش مصنوعی برای جمع‌آوری داده درباره افرادی که مظنون به عدم پرداخت کرایه هستند استفاده می‌کنند.

تکذیب
1404/11/18 - 15:39- جرم سایبری

تکذیب حمله سایبری به قبرس

وزارت نوآوری و پژوهش روز جمعه ادعاهای منتشرشده در رسانه‌های خبری بین‌المللی مبنی بر هدف قرار گرفتن قبرس در یک حمله سایبری گسترده به همراه بیش از ۳۶ کشور دیگر را رد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.