about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

دستور وزیر ارتباطات برای رسیدگی به ICT

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور خبر از دستور وزیر ارتباطات برای رسیدگی به مسئله نیازهای ارزی شرکت های ICT داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ محمدباقر اثنی‌عشری درباره مسائل ارزی و مشکلاتی که برای شرکت های عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور به وجود آمده و اقداماتی که از سمت این سازمان انجام شده است، اظهار کرد: یکسری مکاتبات با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دفتر ریاست جمهوری داشته ‌ایم که بر این اساس دفتر رئیس‌جمهور نامه‌ای به رئیس بانک مرکزی با رویکرد اینکه درباره مسائل ارزی شرکت های فناوری اطلاعات با نظر مساعد رسیدگی کنند، نوشته است.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور افزود: آقای جهرمی؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز امروز دستوری داده‌اند که نسبت به مسئله نیازهای ارزی شرکتهای ICT رسیدگی شود که این مورد پیگیری و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/08/13 - 17:11- اروپا

سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیون یورویی برای تقویت تاب‌آوری سایبری اوکراین

وزارت تحول دیجیتال اوکراین اعلام کرد که بیش از ۶۰ میلیون یورو برای تقویت تاب‌آوری سایبری این کشور جذب خواهد شد.

درخواست
1404/08/13 - 16:55- هوش مصنوعي

درخواست ناشران ژاپنی از OpenAI برای توقف آموزش هوش مصنوعی

ناشران ژاپنی از «OpenAI» خواستند تا استفاده از آثارشان برای آموزش هوش مصنوعی را متوقف کند.

هوش
1404/08/13 - 16:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به خط مقدم رسید؛ کاروان نظامی اروپا اسپانیا، خودش رانندگی می‌کند

اسپانیا در یک گام رو به جلو، از اولین کاروان نظامی خودران اروپا رونمایی کرد. این پروژه با هدف افزایش کارایی و ایمنی عملیات لجستیکی نظامی انجام شده است.