about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

دستورالعمل جدید امنیتی وزارت دفاع آمریکا

فرماندهی سایبری نیروی زمینی آمریکا، دستورالعمل مدیریت محافظت و آگاهی هویت وزارت دفاع را منتشر کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ فرماندهی سایبری نیروی زمینی ایالات متحده گزارش خود را از طریق ویلیام نولز (William Knowles)، کوشاترین ویرایشگر فعال در فضای امنیت اطلاعات، امنیت سایبری و امنیت فیزیکی و همچنین سردبیر ارشد «Infosec News» منتشر کرد؛ در این گزارش، دستورالعمل مدیریت محافظت و آگاهی هویت وزارت دفاع برای دانلود عموم در دسترس قرار گرفت.

نولز نوشت:

دستورالعمل وزارت دفاع به 2 فصل 2 صفحه‌ای تقسیم می‌شود و جزئیات مربوط به حفظ حریم خصوصی محبوب‌ترین سرویس‌های آنلاین، برنامه‌های تلفن همراه و دستگاه‌های مصرفی موجود در بازار امروز را نشان می‌دهد. هر فصل ابزارها، پیشنهادات و راهنماهای مرحله به مرحله را برای انجام تنظیمات و به حداکثر رساندن امنیت فراهم می‌کند. این راهنما 2 بار در سال، در ماه‌های مارس و سپتامبر به‌روزرسانی می‌‎شود.

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.