about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

دستورالعمل استخراج ارزهای دیجیتال تدوین شد

دستورالعمل صدور جواز تأسیس و پروانه بهره‌برداری استخراج ارزهای دیجیتال با همفکری صاحب نظران و فعالان این بخش تدوین شده است.

به گزارش ارزدیجیتال و به نقل از ایسنا، مدیرکل دفتر طرح‌ها و تأمین مالی وزارت صنعت، معدن و تجارت علیرضا هادی در گردهمایی آشنایی با فعالیت استخراج ارزهای دیجیتال، گفت:

برای فعالیت استخراج ارزهای دیجیتال به دلیل جدید بودن و عدم شناخت کافی که در مجموعه دستگاه‌های مختلف بود، مشکلاتی در جمع‌بندی نظرات وجود داشت اما در مجموع دولت معتقد به فعالیت رسمی استخراج ارزهای دیجیتال بود و این موضوعی اجتناب‌ناپذیر است.

وی گفت:

موضوع بلاک چین حوزه وسیعی را دارد و به سرعت نیز در حال گسترش است لذا ما نمی‌توانیم به این صنعت توجه نکنیم.

مدیرکل دفتر طرح‌ها و تأمین مالی وزارت صنعت، معدن و تجارت تأکید کرد:

در تهیه دستورالعمل صدور جواز تأسیس و پروانه بهره‌برداری استخراج ارز دیجیتال تلاش کردیم همه جوانب موضوع را ببینیم و نظرات دستگاه‌های مختلف را در آن لحاظ کنیم.

هادی ادامه داد:

دستورالعمل نهایی شده و در آینده نزدیک توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت ابلاغ خواهد شد اما نیاز است به دلیل جدید بودن این صنعت، سازمان‌های استانی کاملاً توجیه شوند.

وی خاطرنشان کرد:

صدور مجوزهای موضوع این دستورالعمل کاملاً از طریق سامانه انجام می‌شود و آموزش‌های لازم در این خصوص داده خواهد شد.

در این گردهمایی، مفاهیم فنی، رویه‌ها، ضوابط و چگونگی فعالیت ارزهای دیجیتال برای حاضران تشریح شد.

پیش‌نویس و اولین نسخه دستورالعمل صدور مجوز برای استخراج ارزهای دیجیتال از اینجا قابل دانلود و مشاهده است. شنیده‌ها حاکی از این است که اصل دستورالعمل دستخوش تغییراتی شده است که به‌زودی مشخص خواهد شد.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/17 - 13:57- هوش مصنوعي

راه‌اندازی واحد رباتیک توسط گروه علی‌بابا

آزمایشگاه کوئن علی‌بابا واحد رباتیکی را برای پیشبرد هوش مصنوعی تجسمی راه‌اندازی کرد.

پرداخت‌های
1404/07/17 - 13:21- هوش مصنوعي

پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی

هند طرح آزمایشی پرداخت‌های تجارت الکترونیک از طریق چت جی‌پی‌تی را راه‌اندازی کرد.

صادرات
1404/07/17 - 12:52- آمریکا

صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات

ایالات متحده صادرات تراشه‌های انویدیا به امارات متحده عربی را تأیید کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.