about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

عاملین حمله به شرکت سولار ویندز این بار به سیستم های داخلی مایکروسافت نفوذ کردند.

به گزارش کارگروه امنیت؛ عاملان حمله به شرکت سولار ویندز این بار توانسته اند به شبکه های داخلی شرکت مایکروسافت نفوذ کنند و برخی از حساب های داخلی موجود در آن را مشاهده کنند.
هکرها توانستند با استفاده از این حساب ها، به قسمت بایگانی کدهای منبع این شرکت دسترسی پیدا کنند.
سازندگان این سیستم عامل مدعی هستند که هکرها موفق به ایجاد تغییرات در کدها نشده اند و تنها، اجازه مشاهده این کدها را داشته اند.
مایکروسافت مدعی است که با وجود مشاهده کدهای منبع، هکرها نتوانسته اند به سیستم های تولید، داده های مشتریان و محصولات این شرکت دسترسی پیدا کنند.  
این شرکت گفت که تحقیقات بر سر این موضوع ادامه دارد.
مایکروسافت قبلا در 17 دسامبر، به استفاده از نرم افزار Orion شرکت سولار ویندز اعتراف کرده بود.( نرم افزار Orion، مسیر ورودی هکرها به شرکت سولار ویندز و رخنه امنیتی به سیستم های آن بود)


چند روز پیش از آن، هکرها موفق شده بودند بدافزاری را به نسخه به روز رسانی این نرم افزار وارد کنند و افول سایبری آمریکا را به رخ بکشند.


مایکروسافت از جمله شرکت هایی بود که مورد هدف این حمله قرار گرفت.
شرکت مایکروسافت، دسترسی هکرها به کدهای منبع خود را کم اهمیت خواند و امروز مدعی شد که اتفاق خاصی رخ نداده است.
این شرکت گفت:


« کدهای منبع از محصولات و داده های پنهانی ما محسوب نمی شود و هرکسی می تواند آن را مشاهده کند بنابراین دسترسی هکرها به آن ها مسئله مهمی نیست.»


مایکروسافت پیش از این هم نقطه نظر مذکور را در زمان نشت کدهای منبع محصولات خود مانند ویندوز10 و XP مطرح کرده بود.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.