about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

غول مانتین ویو در مصاحبه ای با واشنگتن پست اعلام کرده که به روند ابداعات رمزگذاری سرعت بخشیده و در تلاش است بر لایه‌های امنیتی خدمات خود اضافه کند
موسسه خبربی سایبربان:همین دیروز بود که از اسناد جدید افشا شده درباره تلاش‌های NSA برای دور زدن انواع قفل گذاری‌های مرسوم اینترنتی و دیجیتال صحبت کردیم. احتمالاً به واسطه اخبار پیگیرانه سایبربان تا حالا در جریان کم و کیف این رسوایی بزرگ برای NSA و اسنادی که توسط ادوارد اسنودن، پیمانکار سابق این سازمان لو رفته هستید.پس حتماً می‌دانید که گوگل از جمله شرکت‌های مطرح در این ماجرا بود و به ایجاد دسترسی مستقیم به حساب‌ها و اطلاعات شخصی کاربرانش برای سازمان امنیت ملی آمریکا متهم شده بود،.
هم گوگل هم دیگر شرکت هایی که نام شان پس از افشای این اسناد مطرح شد دفاعیات واهی از خود مطرح کردند که حتی عوام پسندانه هم نبود و موجب شد بی اعتمادی مصرف کننده نسبت به خدمات گسترده گوگل بر فضای کاری این شرکت سایه افکند.
قبلا گفتیم گوگل سعی دارد هر طور شده دوباره دل هوادارانش را به دست آورد و برای اثبات جدیت خود از فعالیت‌های عملی شروع کرده. چند وقت پیش از این نوشتیم که گوگل اقدام به رمزگذاری سرویس فضای ابری اش کرده تا به قول خود امنیت بیشتری را برای کاربران به ارمغان آورد؛ ولی دیروز با آن خبر شوکه کننده و اینکه NSA اصولاً قبل از اعمال رمز بر اسناد، نویسه‌های رمزها را به دست می‌آورد کمی احساس «زهی خیال باطل» به مان دست داد.
حالا غول مانتین ویو در مصاحبه ای با واشنگتن پست (یکی از رسانه‌های فعال در افشاگری‌های NSA) اعلام کرده که به روند ابداعات رمزگذاری سرعت بخشیده و در تلاش است بر لایه‌های امنیتی خدمات خود اضافه کند تا اطمینان خاطر بیشتری برای کاربران فراهم سازد.
البته از همین اول کار آب پاکی را روی دست همه ریخته و با «مسابقه تسلیحاتی» خواندن این کار گفته: «ما متخصصان دولتی را از ماهرترین بازیگران این مسابقه می‌دانیم» و این یعنی مقابله با NSA اصلاً کار راحتی نیست و تازه اگر آنها مجوز رسمی از دادگاه برای بازرسی از داده‌های مردم نداشته باشند که دیگر آن وقت از ابداعات رمزگذاری گوگلی هم کاری ساخته نخواهد بود.
 
تازه ترین ها
بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.

مدل‌های
1404/08/17 - 18:45- هوش مصنوعي

مدل‌های استدلال‌گر بیش از دیگر هوش مصنوعی‌ها در برابر حملات «جیلبریک» آسیب‌پذیرند

نتایج مطالعه‌ای مشترک از سوی انتروپیک، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه استنفورد حاکی از آن است که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی با توانایی «استدلال و تفکر چندمرحله‌ای»، برخلاف تصور پیشین، بیش از سایر مدل‌ها نسبت به هک و حملات جیلبریک آسیب‌پذیر هستند.

ایلان
1404/08/17 - 18:37- ابزارهای هوشمند

ایلان ماسک: ربات اپتیموس تسلا فقر را ریشه‌کن خواهد کرد

ایلان ماسک در جلسه سهامداران تسلا و پس از تأیید بسته حقوقی ۱ تریلیون دلاری‌اش ادعا کرد که ربات اپتیموس فقر را ریشه‌کن می‌کند.