about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

وی‌کی از وزارت ارتباطات روسیه در مورد سرور درخواستی کرد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ روزنامه کامرسانت مسکو گزارش داد وی‌کِی (VK) از وزارت ارتباطات فدراسیون روسیه برای خرید «ده‌ها هزار سرور» درخواست کمک کرده است، چراکه این شرکت در بازار قادر نیست محموله‌‌های تجاری تجهیزات رایانه‌ای را که هم برای کار سرویس‌ها و هم برای توسعه زیرساخت فناوری اطلاعات ضروری هستند، خریداری نماید. 

وزارت ارتباطات درخواست وی‌کی را تأیید و اعلام کرده به همراه وزارت صنعت و تجارت اقداماتی را انجام می‌دهند تا مقدار کافی تجهیزات رایانه‌ای روس را که نیازهای بزرگ را برآورده می‌سازند، برای بخش‌های دولتی و شرکت‌های تجاری تأمین کنند. 

برطبق گزارش کامرسانت، بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری اطلاعات روسیه در خرید تجهیزات کامپیوتری - سرورها و سیستم‌های ذخیره‌سازی داده‌ها با مشکلاتی مواجه هستند. در این میان، وی‌کی نیز به دلیل افزایش فشارها بر زیرساخت خود، از وزارت ارتباطات درخواست کرده تا فروشنده‌ای پیدا کند که آماده فروش ده‌ها هزار سرور به شرکت باشد. 

این روزنامه اعلام کرد در حال حاضر، امکان خرید تجهیزات خارجی، حتی تجهیزات دست‌دوم، در بازار وجود ندارد و به‌زودی مشکلاتی نیز در رابطه با سرورهای روس به وجود خواهد آمد، چراکه ذخایر پردازنده‌های بایکال و البروس که بر پایه آن‌ها کار می‌کنند، رو به اتمام است و توزیع جدید هنوز برنامه‌ریزی نشده است.

ایالات‌متحده و کشورهای اتحادیه اروپا و شرکای آن‌ها تحریم‌های سنگینی را علیه روسیه در پاسخ به تهاجم این کشور به اوکراین وضع کرده‌اند. این محدودیت‌ها صادرات نیمه‌هادی‌های پیشرفته و تجهیزات الکترونیک هایتک را تحت تأثیر قرار داده است. در میانه تحریم‌ها نیز بسیاری از تولیدکنندگان تجهیزات رایانه‌ای اعلام کرده‌اند که روسیه را ترک می‌کنند.

منبع:

تازه ترین ها
تعمیق
1404/09/24 - 18:25- اروپا

تعمیق روابط اوکراین و استونی در حوزه امنیت سایبری

اوکراین همکاری خود را با استونی در زمینه حکومتداری دیجیتال و امنیت سایبری عمیق‌تر کرد.

هشدار
1404/09/24 - 16:37- اروپا

هشدار رئیس ام آی 6 درباره افزایش فشار بر پوتین

رئیس جدید سرویس اطلاعات مخفی بریتانیا در نخستین سخنرانی عمومی خود در روز دوشنبه درباره تهدید حاد ناشی از روسیه‌ای «تهاجمی، توسعه‌طلب و تجدیدنظرطلب» هشدار خواهد داد.

تداوم
1404/09/24 - 16:28- آمریکا

تداوم هک گسترده شبکه‌های مخابراتی آمریکا توسط چین

مارک وارنر، سناتور دموکرات از ایالت ویرجینیا، اعلام کرد که چین همچنان در حال هک شبکه‌های مخابراتی ایالات متحده است؛ حمله‌ای سایبری که به این کشور امکان می‌دهد به ارتباطات تقریباً همه آمریکایی‌ها دسترسی پیدا کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.