about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

درخواست گوگل برای خرید توییتر

شایعه‌ها مبنی بر این است که شرکت گوگل قصد دارد شبکه اجتماعی محبوب توییتر را خریداری کند، البته این تصمیم شرکت گوگل اولین بار نیست که اتفاق می‌افتد.

گزارش‌هایی از شرکت گوگل نشان می‌دهد که این شرکت از سال 2009 قصد خرید شبکه اجتماعی توییتر را دارد اما هیچ یک از این دو شرکت نمی‌خواستند که این موضوع جایی درز پیدا کند. تابه‌حال چندین مذاکرات بین این دو شرکت انجام‌گرفته است.

چیزی که با اطمینان می‌شود گفت این است که هرگاه چنین شایعاتی اتفاق می‌افتد، پست‌ها در شبکه اجتماعی توییتر افزایش میابد و موجب بالا رفتن ارزش این شبکه اجتماعی می‌شود.

علاوه بر این، شبکه اجتماعی توییتر در این سال‌ها رشد بسیار زیادی داشته و خود به یک موتور جستجوی قدرتمند تبدیل شده است. به‌عنوان‌مثال، با وجود بیش از 500 میلیون کاربر در این شبکه اجتماعی، هیچ‌گونه اختلالی در آن دیده نمی‌شود.

شایعت دیگری که در سال 2009 اتفاق افتاد این بود که فیس بوک قصد خرید شبکه اجتماعی توییتر را داشت.

تحقیقات نشان می‌دهد که نظر مردم این است که شبکه اجتماعی توییتر از نظر اطلاعاتی قدرتمندتر از فیس بوک است، به همین دلیل بعید است که این معامله صورت پذیرد.

از طرف دیگر، شبکه اجتماعی تلگراف (Telegraph) گزارش داده است که شرکت گوگل و فیس بوک (به‌خصوص گوگل)، تصمیم بر خرید شبکه اجتماعی توییتر دارند. ازآنجایی‌که گوگل پلاس در رقابت با فیس بوک و توییتر مؤثر نبوده است، این موضوع طبیعی است که گوگل برای خرید توییتر اقدام کند.

هنوز اظهارات این دو شرکت برای خرید توییتر نتیجه‌ای در بر نداشته است، باید منتظر بمانیم که این معامله تحقق می‌یابد یا اینکه توییتر برای خرید گوگل اقدام می‌کند که اگر این عمل محقق شود، فیس بوک رقابتی سخت با این دو خواهد داشت.

تازه ترین ها
هوش
1404/09/27 - 18:53- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی مشکلات علمی پیچیده را ساده می‌کند

چارچوب جدید هوش مصنوعی مشکلات علمی پیچیده را به معادلات اساسی ساده می‌کند.

آموزش
1404/09/27 - 18:00- هوش مصنوعي

آموزش هوش مصنوعی در اتاق‌های خبر توسط اوپن‌اِی‌آی

اوپن‌اِی‌آی، آموزش هوش مصنوعی را برای اتاق‌های خبر در سراسر جهان‌گسترش می‌دهد.

حمله
1404/09/27 - 13:01- هوش مصنوعي

حمله آمازون به قلمرو ChatGPT؛ دستیار هوشمند الکسا به وب آمد

آمازون با راه‌اندازی نسخه تحت وب دستیار صوتی الکسا، رسماً وارد رقابت مستقیم با چت‌بات‌های محبوبی مثل ChatGPT و Gemini شد تا سهم خود را از بازار هوش مصنوعی پس بگیرد.