about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران در نامه‌ای به وزارت ارتباطات خواستار شفاف‌سازی در خصوص سطوح مختلف دسترسی به اینترنت و لیست شرکت‌های حوزه ICT شده که دارای دسترسی بدون محدودیت به اینترنت هستند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران در نامه‌ای به وزارت ارتباطات خواستار شفاف‌سازی در خصوص سطوح مختلف دسترسی به اینترنت و لیست شرکت‌های حوزه ICT شده که دارای دسترسی بدون محدودیت به اینترنت هستند.

شب گذشته نامه‌ای از طرف سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران که به امضاء حسین اسلامی، رئیس هیئت مدیره نصر تهران رسیده منتشر شد که او از وزیر ارتباطات خواستار اعلام شرایط دسترسی به اینترنت بدون محدودیت، به منظور اطلاع‌رسانی به اعضای سازمان خود شده است. 

در این نامه اسلامی با ایجاد محدودیت‌های اعلام شده روی اینترنت مخالفت کرده و آن را به ضرر کسب‌وکارها دانسته، اما گفته است از آنجا که این سازمان در قبال اعضای خود باید پاسخگو است «میزان و شرایط دسترسی به اینترنت بدون محدودیت را به منظور اطلاع‌رسانی به اعضا» از سمت وزارت ارتباطات به این سازمان اعلام شود.

انتشار همین خبر کافی بود تا مخالفت سازمان نصر در مورد اینترنت طبقاتی زیر سوال قرار بگیرد. برخی مدیران و فعالان اینترنتی در توییتر و گروه‌های تلگرامی، نصر تهران را متهم به درویی کرده و اعلام کردند که در حالی که این سازمان در ظاهر با اینترنت طبقاتی مخالف است در پشت پرده از وزارت ارتباطات پیگیر اینترنت طبقاتی است. 

به دنبال بالا گرفتن این اعتراض‌ها ساعاتی پیش نصر تهران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که این نامه مورد تایید سازمان نظام صنفی رایانه‌‎ای استان تهران نیست.

دقایقی پیش هم این سازمان با انتشار نامه‌ای در سایت خود اعلام کرد که نصر تهران پیگیر در مورد شفاف‌سازی دسترسی به اینترنت بدون فیلتر است. 

در این نامه تاکید شده که سازمان، مخالف محدودیت‌های اعمال شده چند ماه اخیر است و آن را به نفع کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات نمی‌داند. به باور این سازمان بهم خوردن بی‌طرفی شبکه و وجود سطوح دسترسی مختلف کسب‌وکارها به اینترنت، برهم زننده تعادل بازار است. 

در همین راستا سازمان اعلام کرده که حق اعضای خود می‌داند که اطلاعات دقیقی در مورد اینترنت بدون محدودیت داشته باشد تا بتواند براساس آن برنامه‌ریزی‌های لازم برای کسب‌وکار خود انجام دهد.

در پایان این نامه حسین اسلامی به عنوان رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران از عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات خواسته است تا در مورد «صحت وجود یا عدم وجود چنین رویه‌ای اعلام نظر کرده و در صورت تایید، دستور داده شود تا لیست شرکت‌های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات که دارای این دسترسی هستند، به این سازمان اعلام شود.»

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.