about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

دولت چین از هلند خواست تا محدودیتهای صادرات تجهیزات تراشه ای را لغو نماید.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، وزارت بازرگانی چین در بیانیه ای اعلام کرد که چین از هلند خواسته است تا مانع همکاری دوجانبه در صنعت نیمه رساناها نشود و محدودیتهای صادراتی را لغو نماید.

در این بیانیه همچنین آمده است که دو کشور بارها و در سطوح مختلف درباره این موضوع با یکدیگر صحبت کرده اند.

دولت هلند قوانین جدیدی را اعلام کرد که صادرات برخی تجهیزات پیشرفته نیمه رسانا را محدود میکند، اقدامی که در بحبوحه فشار ایالات متحده بر متحدانش برای محدود کردن فروش قطعات با فناوری پیشرفته به چین انجام میشود.

این محدودیتها نتیجه توافقی بین آمریکا و دو متحد قدرتمندش در صنعت تجهیزات تراشه یعنی هلند و ژاپن ، برای کاهش توانایی پکن در ساخت تراشه های خود میباشد.

ایالات متحده در ماه اکتبر محدودیت های صادراتی برای ارسال ابزارهای ساخت تراشه آمریکایی به چین را تصویب کرد.

اما به‌ نظر میرسد اقدامات آمریکا علیه صنعت نیمه‌رسانا چین تا این‌ لحظه تأثیر زیادی بر بازار تراشه‌سازی آن نداشته است .زیرا شرکت‌های چینی درحال‌حاضر انواع مختلفی از ریز پردازنده‌ها را بخصوص برای بازار داخلی تولید میکنند.

 

منبع:

تازه ترین ها
اتهام
1404/08/03 - 16:55- سایرفناوری ها

اتهام به دست‌کاری قیمت توسط مدیران ارز دیجیتال ملانیا

مدیران اجرایی ارز دیجیتال ملانیا به اتهام دست‌کاری در قیمت مواجه شده‌اند.

اپل
1404/08/03 - 16:51- سایرفناوری ها

اپل سرورهای ساخت آمریکا را برای دیتاسنترهای خود ارسال کرد

اپل مرحله جدیدی از خودکفایی در زنجیره تأمین را آغاز کرده و سرورهای ساخت آمریکا را برای استفاده در دیتاسنترهای خود ارسال می‌کند.

کودتای
1404/08/03 - 16:47- ابزارهای هوشمند

کودتای ربات‌ها علیه انسان‌ها: ۶۰۰ هزار بیکار می‌شوند!

مطالعات حکایت از آن دارد که استفاده از هر ربات جدید به ازای هر هزار کارگر، دستمزدها را به‌طور میانگین ۰.۴۲ درصد کاهش می‌دهد و موجب از بین رفتن حدود ۴۰۰ هزار شغل در آمریکا می‌شود.