about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هکرها از شرکت سعودی آرامکو 50 میلیون دلار باج طلب کردند. 


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به دنبال نشت اطلاعات شرکت سعودی آرامکو، هکرها بابت حذف داده‌های سازمانی این شرکت  50 میلیون دلار باج طلب کردند. 

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داده سعودی آرامکو تأیید کرده مجموعه داده‌های لو رفته متعلق به آن بوده و توسط یکی از پیمانکاران نگهداری می‌شده است. 

آرامکو هویت پیمانکار را فاش نکرده و گفته به‌تازگی از نشت حجم محدودی از اطلاعات سازمانی خود مطلع شده است.

نمایندگان شرکت مذکور تأیید کرده‌اند نشت اطلاعات از طریق آسیب‌پذیری سیستم امنیتی رخ‌داده و اختلالی در عملکرد شرکت ایجاد نشده است. آن‌ها اطمینان داده‌اند قابلیت اطمینان سیستم‌های امنیت سایبری خود را حفظ خواهند کرد. 

برطبق گزارش آسوشیتدپرس، کارشناسان آرامکو سایت داده‌های مسروقه هکرها را در دارک نت شناسایی کرده و حجم اطلاعات مسروقه را حدودا یک ترابایت برآورد کرده‌اند. باج گیران بابت حذف کامل این اطلاعات 50 میلیون دلار ارز دیجیتال درخواست کرده‌اند.   

گروهی که بخشی از داده‌های مسروقه را در وب تاریک منتشر کرده «ZeroX» نام داشته و مدعی شده این داده‌ها از طریق هک شبکه و سرورهای آرامکو در سال 2020 به سرقت رفته‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
ائتلاف
1404/11/23 - 19:03- هوش مصنوعي

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی شد

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی به دلیل نگرانی از ایمنی کودکان شد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

اهدا
1404/11/23 - 17:07- هوش مصنوعي

اهدا ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی توسط آنتروپیک

شرکت آنتروپیک ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی حامی مقررات هوش مصنوعی اهدا خواهد کرد.