about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ادعای
1403/12/06 - 20:15- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک؛ پروپاگاندایی برای توجیه تجاوزات سایبری رژیم

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.

مقاله
1403/12/23 - 15:23- ایران

مقاله اندیشکده هندی درباره گروه هکری سایبر اونجرز

سایت هندی متخصص در زمینه سایبر به نام «TheSecMaster» مقاله‌ای جدید درمورد گروه هکری انتقام‌جویان سایبری منتشر کرد.

یک
1403/11/17 - 09:27- تروریسم سایبری

یک اندیشکده آمریکایی حملات سایبری منتسب به ایران را اغراق‌آمیز توصیف کرد

اندیشکده FDD ادعا کرد که ایران اغلب یک بازیگر سایبری درجه دوم است که هکرهای آن به طور مرتب از عملیات‌های نفوذ فقط برای تحریک و ایجاد وحشت استفاده می‌کنند.

کاخ سفید، با افزایش 1.6 میلیارد دلاری درخواست بودجه سایبری آمریکا؛ برآورد هزینه این بخش را برای سال 2020، به حدود 10 میلیارد دلار رساند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت ایالات‌ متحده، درخواست بودجه بخش‌های مختلف این کشور را 11 مارس، منتشر کرد. این درحالی است که بودجه درخواست شده ازسوی کاخ سفید، برای فعالیت‌های سایبری وزارت دفاع، با افزایشی 1.6 میلیارد دلاری، به حدود 10 میلیارد دلار رسید.

این بودجه، به طور خاص، 3 هدف عمده را دنبال و پیگیری می‌کند:

•    حفاظت از شبکه‌ها، اطلاعات و سیستم‌های وزارت دفاع آمریکا
•    حمایت و پشتیبانی از اهداف فرماندهی نظامی
•    دفاع از ملت آمریکا

بر پایه برآوردهای صورت گرفته ازسوی کارشناسان امنیت سایبری، این درخواست کاخ سفید، افزایش نیروی کار سایبری، تثبیت بالاترین استانداردهای امنیتی و منابع لازم را برای ارتقای ظرفیت نیروهای سایبری ایالات‌ متحده، مثل فرماندهی سایبری، فراهم می‌کند. 

دلایل دقیق رسیدن این مبلغ به 10 میلیارد دلار، هنوز مشخص نیست. جزئیات هزینه‌های پیش‌بینی‌شده برای نیروهای سایبری، به زودی در گزارش وزارت دفاع، منتشر خواهد شد.

ژنرال پائول ناکاسون (Paul Nakasone)، رئیس فرماندهی سایبری ایالات‌ متحده، در ماه فوریه، طی جلسه استماع کمیته نیروهای مسلح مجلس سنای آمریکا، اعلام کرد که فرماندهی سایبری، در سال مالی جاری، به 610 میلیون دلار بودجه، نیاز دارد.

فرماندهی سایبری، در برنامه‌ریزی‌های جدیدش، به دنبال تجهیز نیروها، افزایش گنجایش‌های موجود و بالا بردن آمادگی 133 تیم سایبری فعال خود است.

Paragraphs
تازه ترین ها
تلاش
1404/02/15 - 23:35- جنگ سایبری

تلاش هکرهای پاکستانی برای نفوذ به سایت‌های دفاعی هند

گروه‌های هکری پاکستان تلاش کردند به سایت‌های دفاعی هند نفوذ کنند و اطلاعات حساس پرسنل فاش شد.

مهلت مجدد به تیک‌تاک توسط ترامپ

در بحبوحه تنش‌های شدید بین آمریکا و چین، ترامپ از تمدید مهلت واگذاری تیک‌تاک خبر داد.

راه‌اندازی
1404/02/15 - 21:52- سایرفناوری ها

راه‌اندازی تولید فیلم در گوگل

گوگل، بخش جدیدی را برای تولید فیلم و سریال راه‌اندازی کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.