about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

آمریکا در ادامه تلاش های خود برای مقابله با حضور شرکت های فناوری چینی در بازارهای جهانی، از کشورهای اروپایی خواست تا از اسکنرهای ساک و چمدان ساخت چین استفاده نکنند.

به گزارش کار گروه بین الملل سایبربان  به نقل از انگجت، آمریکا مدعی است که تجهیزات اسکن کننده ساک و چمدان چین مشکلات امنیتی دارند و برای جاسوسی توسط دولت چین قابل استفاده هستند.

آمریکا بعد از تلاش برای مقابله با شرکت های مخابراتی چین مانند هواوی حالا به سراغ تجهیزات اسکن ساک و چمدان رفته که معمولا در فرودگاه ها یا مراکز کنترل مرزی به کار می روند.

تعدادی از نهادهای اطلاعاتی و امنیتی آمریکا از دولت های آلمان، یونان و ایتالیا خواسته اند تا از تولیدات شرکت چینی Nuctech برای اسکن کردن ساک و چمدان استفاده نکنند.

این در حالی است که تجهیزات یادشده در حال حاضر نیز مورد استفاده کشورهای اروپایی قرار می گیرد.

مقامات آمریکایی مدعی هستند که در صورت استفاده از این دستگاه ها اطلاعات حساسی مانند داده های مربوط به مسافران و مسافرت آنها در اختیار نهادهای اطلاعاتی چینی قرار می گیرد.

با توجه به اینکه اسناد و شواهدی برای تایید این ادعا وجود ندارد، بعید به نظر می رسد اروپایی ها با چنین درخواستی موافقت کنند.

منبع:

تازه ترین ها
یونان
1404/12/02 - 14:16- هوش مصنوعي

یونان به‌عنوان حلقه‌ ارتباطی هوش مصنوعی معرفی شد

یونان خود را به‌عنوان حلقه‌ ارتباطی هوش مصنوعی بین اروپا و کشورهای جنوب جهان معرفی کرد.

بررسی شش پلتفرم رسانه‌ اجتماعی در ترکیه

ترکیه، شش پلتفرم رسانه‌ اجتماعی را برای شیوه‌های پردازش داده‌های کودکان بررسی می‌کند.

چالش‌
1404/12/02 - 13:09- هوش مصنوعي

چالش‌ در تأیید رسانه‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی

مایکروسافت چالش‌های موجود در تأیید رسانه‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی را تشریح کرد.