about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

درب پشتی، به روی بدافزار ها باز است

آسیب پذیری موجود در فایر وال و مودم دست به دست هم داده تا هکر ها بتوانند حتی از راه دور به سیستم کاربران نفوذ کنند.

 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از هک رید؛ شرکت امنیت سایبری نیو اسکای (NewSky)، طی گزارشی از وجود بات نت جدید در حوزه اینترنت اشیا خبر داد. این بات نت که نام آن «DoubleDoor» است، فایر وال های را نشانه گرفته و از طریق درب پشتی موجود به این فایر وال نفوذ می کند.

این بات نت از طریق دور زدن ویژگی های امنیتی و تأیید های معمول به سیستم قربانی نفوذ می کند.

در این نوع از حمله با توجه به دور زدن تأیید هویت های معمول می توان کنترل کامل تجهیزات هوشمند را در اختیار گرفت.

آسیب پذیری موجود در فایر وال های یاد شده با کد آسیب پذیری CVE-2015-7755 شناسایی می شود. همچنین آسیب پذیری دیگری همانند مورد یاد شده در مودم های «Zyxel» شناسایی شده که از طریق درب پشتی موجود در این مودم به سیستم ها نفوذ می کنند و آسیب پذیری مودم های زایکسل با کد CVE-2016-10401 شناسایی می شوند. از طریق این آسیب پذیری از راه دور هم می توان به سیستم نفوذ کرد، گفتنی است از طریق هر نام کاربری با استقاده از گذرواژه « <<< %s(un=’%s’) = %u» می توان به مودم های زاکسل نفوذ کرد.

از طرفی فایروال ها را می توان از طریق نام کاربری «netscreen» و گذر واژه «zyad5001» مورد حمله قرار داد.

در نهایت از طریق آسیب پذیری درب پشتی فایر وال و آسیب پذیری موجود در مودم های زایکسل میتوان حتی از راه دور به سیستم های کامپیوتری نفوذ کرد.

 

Paragraphs
تازه ترین ها
شادی
1404/03/28 - 08:53- تروریسم سایبری

شادی رژیم صهیونیستی از بین می‌رود: پاسخ ایران تازه آغاز شده است

تهران پیام داد که شادی رژیم صهیونیستی از بین می‌رود و پاسخ ایران تازه آغاز شده است.

نگرانی مِتا از توقف استفاده از واتس‌اپ توسط شهروندان ایرانی

سخنگوی مِتا اعلام کرد که نگران دستور ایران به شهروندان برای توقف استفاده از واتس‌اپ است.

حمله
1404/03/28 - 08:25- تروریسم سایبری

حمله سایبری رژیم صهیونیستی به بانک سپه و ادعای حذف داده‌ها

گروه هکری گنجشک درنده مسئولیت حمله سایبری علیه بانک سپه را برعهده گرفت و مدعی شد که تمام داده‌های بانک را حذف کرده است.