about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

اسپانیا از هیئت حفاظت از داده اتحادیه اروپا می خواهد تا درباره چت‌جی‌پی‌تی متعلق به شرکت OpenAI جلساتی برگزار کند.

به گزارش فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل ازرویترز، هیئت حفاظت از داده اتحادیه اروپا گفت: همزمان با شدت گرفتن بررسی جهانی سیستم‌های هوش مصنوعی (AI)، آژانس حفاظت از داده‌های اسپانیا از ناظر حریم خصوصی اتحادیه اروپا خواسته تا نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی چت‌جی‌پی‌تی شرکت OpenAI را ارزیابی کند.

اخبار این درخواست در حالی منتشر شد که ناظر حفظ حریم خصوصی فرانسه (CNIL) گفت: در حال بررسی چندین شکایت در مورد چت‌جی‌پی‌تی است و تنظیم کننده داده ایتالیا در حال بررسی اقدامات پیشنهادی شرکت OpenAI تحت حمایت مایکروسافت در پاسخ به نگرانی‌هایی که تنظیم کننده در ماه مارس اعلام کرد، است.

سخنگوی آژانس حفاظت از داده‌های اسپانیا در بیانیه‌ای گفت: این آژانس درک می‌کند که عملیات پردازش جهانی که ممکن است تأثیر قابل توجهی بر حقوق افراد داشته باشد، نیاز به تصمیمات هماهنگ در سطح اروپا دارد؛ بنابراین در کوتاه مدت درخواست کرده که موضوع چت‌جی‌پی‌تی در جلسه عمومی بعدی کمیته حفاظت از داده‌های اروپا گنجانده شود تا اقدامات هماهنگ در چارچوب اعمال مقررات عمومی حفاظت از داده‌ها اجرا شود.

نشست عمومی هیئت حفاظت از داده‌های اروپا (EDPB) که شامل نمایندگان ناظران ملی حفظ حریم خصوصی داده‌ها است، برای ۱۳ آوریل برنامه ریزی شده است. هنوز مشخص نیست که آیا موضوع چت‌جی‌پی‌تی در جلسه برنامه ریزی شده این هفته مورد بحث قرار خواهد گرفت یا خیر.

هیئت حفاظت از داده‌های اروپادر بیانیه‌ای گفت: قادر به اشتراک گذاری اطلاعات درباره جلسات نیست. این نهاد به طور کلی در تحقیقات در سطح ملی که مسئولیت آن بر عهده مقامات ملی حفاظت از داده است، دخالت نمی‌کند.

اقدام تنظیم گر ایتالیایی، توجه سایر تنظیم گر‌های حریم خصوصی در اروپا را که در حال بررسی این هستند که آیا اقدامات سخت‌تر برای چت‌بات‌ها مورد نیاز است و آیا باید چنین اقداماتی را هماهنگ کنند، برانگیخته است.

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.