about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

یک نیروگاه برق در ایالت نیویورک با راه‌اندازی هزاران سیستم ماینینگ، روزانه 50 هزار دلار بیت کوین استخراج می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ شرکت سرمایه‌گذاری خصوصی «Atlas Holding LLC» در ماه‌های اخیر 7000 سیستم ماینینگ در نیروگاه «Greenidge Generation» منطقه فینگر لیکس (Finger Lakes) راه‌اندازی کرده است که می‌توانند روزانه 5.5 بیت‌کوین استخراج کنند. انرژی موردنیاز سیستم‌های ماینینگ از برق مازاد نیروگاه تأمین می‌شود که هزینه تمام شده را بسیار کاهش می‌دهد.

سیستم‌های ماینینگ حدوداً 15 مگاوات از 106 مگاوات برق تولید شده توسط این نیروگاه را می‌بلعند. این نیروگاه در گذشته در ساعات اوج مصرف یعنی در طول فصل تابستان یا زمستان فعالیت می‌کرد، اما حالا در تمام طول سال فعالیت می‌کند.

از آنجا که سیستم‌های استخراج بیت‌کوین به برق زیادی نیاز دارند، بسیاری از ماینرها به منظور پیدا کردن برق کم‌هزینه به مناطق مختلف دنیا از جمله نیروگاه برق‌آبی در سیبری سفر می‌کنند. البته بسیاری از نیروگاه‌های برق‌آبی، تعرفه برق ماینینگ را بالا برده‌اند اما هزینه‌های استخراج بیت‌کوین در نیروگاه یاد شده همچنان پایین باقی‌مانده است.
بهای بیت‌کوین روز پنج‌شنبه برای اولین بار پس از سه روز، با افزایش 4 درصدی به 9084 دلار رسید و تا لحظه درج این مطلب به 9129 دلار نیز رسیده است.

تا نصف شدن پاداش استخراج بیت‌کوین موسوم به هاوینگ (Halving)، حدوداً دو ماه دیگر زمان باقی‌مانده؛ اتفاقی که بدون شک بر ماینرهای بیت‌کوین تأثیر زیادی خواهد گذاشت. با این وجود مالکان نیروگاه Greenidge Generation معتقدند این موضوع تأثیری بر فعالیت‌های آن‌ها نخواهد گذاشت.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/07/16 - 15:55- آمریکا

سرمایه‌گذاری شرکت های آمریکایی در صنعت برق

به علت رونق مراکز داده و هوش مصنوعی در آمریکا، سرمایه‌گذاری در صنعت برق افزایش‌یافته است.

هجوم
1404/07/16 - 14:57- هوش مصنوعي

هجوم کسب‌وکارهای اروپایی به سمت هوش مصنوعی

کسب‌وکارهای کوچک اروپایی بدون ابزارهای دیجیتال اولیه به سمت هوش مصنوعی هجوم می‌آورند.

اولین
1404/07/16 - 13:04- آمریکا

اولین قانون امنیت سایبری در برزیل

برزیل اولین قانون ملی امنیت سایبری را تصویب خواهد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.