about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

دانمارک؛ رقیب جدید سایبری روسیه

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ سرویس اطلاعاتی دانمارک اعلام کرد که هکرهای روسی با حملات سایبری خود، تهدیدات بزرگی برای این کشور هستند. با توجه به درگیری این دو کشور طی سال‌های گذشته به دلیل پیوستن دانمارک به سامانه‌ی دفاعی موشکی ناتو، به نظر می‌رسد این بار، خصومت دو کشور به فضای سایبر کشیده شده است.
بر اساس برخی گزارش‌ها، سرویس مذکور در حال آماده‌سازی دانمارک در حوزه‌ی آفند سایبری است و به همین منظور سرمایه‌ای معادل 75 میلیون دلار برای ایجاد واحد آفند سایبری دانمارک اختصاص داده است. همچنین پلیس دانمارک از جمله مشتریان گروه هکری هکینگ تیم بود.
نکته‌ی قابل‌توجه این است که کشورهای اروپای شرقی و شمالی، بعد از ادعای استونی مبنی بر حملات سایبری روسیه به این کشور در سال 2007، برنامه‌های مختلفی را برای تقویت امنیت سایبر خود در نظر گرفته‌اند. آن‌ها با همکاری اتحادیه‌ی اروپا و ناتو سعی می‌کنند توان پدافند سایبری خود را افزایش دهند. حتی اتحادیه‌ی اروپا، با طرح برنامه‌ای تا سال 2020، قصد دارد سامانه‌های اطلاعاتی خود را با یکدیگر هماهنگ کند؛ اما چیزی که سبب می‌شود این کشورها همگی روسیه را متهم به حملات سایبری کنند، هم‌پیمان بودن بیشتر آن‌ها با آمریکا است؛ زیرا آمریکا نیز یکی از دشمنان بزرگ سایبری خود را، روسیه می‌داند.
نکته‌ی دیگر تلاش دانمارک برای تقویت آفند سایبری است. کشورهای بزرگ مانند آمریکا برای پرهیز از بدنامی در فضای سایبر، سعی می‌کنند از طریق کشورهای کوچک‌تر که به‌ظاهر توانایی چندانی در سایبری ندارند، حملات خود را آغاز کنند؛ این همان چیزی است که در اصطلاح «جنگ نیابتی سایبری» نامیده می‌شود. به همین دلیل است آمریکا کمتر سخن از شروع حملات سایبری می‌زند.

 

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.