about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

دارک وب و تروجان بانکی Red Alert

محققان یک تروجان اندرویدی جدید را کشف کرده‌اند که Red Alert 2.0 نامیده می‌شود که وب‌سایت‌های موجود در فضای دارک وب فعالیت می‌کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان با شرکت امنیتی SfyLabs یک تروجان اندرویدی جدید اندرویدی را به نام Red Alert 2.0 کشف کرده‌اند که در بسیاری از وب‌سایت‌های فضای دارک وب با مبلغ 500 دلار در ماه اجاره داده می‌شود. بدافزار بانکداری Android Red Alert 2.0 از ابتدا توسعه‌یافته است و از چند ماه پیش توسط بسیاری از انجمن‌های اینترنتی هک ارائه‌شده است. نویسندگان نرم‌افزارهای مخرب به طور مداوم آن را به‌روزرسانی کرده اند.
در حال حاضر این بدافزار در بیش از 60 بانک، برنامه‌های کاربردی و رسانه‌های اجتماعی را در سراسر جهان هدف حملات خود قرار داده است. که در Android 6.0 Marshmallow و نسخه‌های قبلی در حال فعالیت است. این بدافزار پیاده‌سازی ویژگی‌هایی است که برای بسیاری از تهدیدات مشابه، رایج است.
اطلاعاتی که این باج افزار سرقت میکند شامل: گذرواژه، پیام‌های اس ام اس، نمایش پوشش در بالای برنامه‌های مشروع و سرقت اطلاعات مخاطب است.

محققان در بررسی‌های خود متوجه ویژگی‌های جالبی از بدافزار شدند که به Red Alert 2.0 اضافه‌شده است. این قابلیت‌ها شامل مسدود کردن و ثبت تمامی تماس‌های دریافتی مرتبط با بانک‌ها و انجمن‌های مالی است. این قابلیت به‌طور بالقوه به بدافزار امکان استفاده از اطلاعات را می‌دهد.

حوزه فعالیت بدافزار به این صورت است که پس از قرار گرفتن روی سیستم کاربر منتظر استفاده کاربر از نرم‌افزارها و حساب‌های بانکی یا اینکه استفاده از شبکه‌های اجتماعی می‌شود و پس از انجام ای فعالیت برنامه اصلی را با یک رابط جعلی روبرو می‌کند.
بدافزار Red Alert 2.0 تلاش می‌کند تا با ارائه یک رابط جعلی، قربانیان را به ارائه اعتبارنامه‌های جاسوسی تبدیل کند و سپس به وی اطلاع می‌دهد که احراز هویت ناموفق است. اعتبارات ربوده‌شده توسط مهاجمان مورداستفاده قرار می‌گیرد تا از جانب قربانیان عمل کنند و معاملات جعلی را آغاز کنند. بدافزار مذکور می‌تواند پیام‌های متنی SMS را که توانایی عبور از مکانیسم‌های احراز هویت دو عامل توسط بانک‌ها را داشته باشد، از بین ببرد.
توصیه‌های امنیتی که کارشناسان به کاربران می‌دهند شامل این است که نرم‌افزارهای خود را از طریق فروشگاه Google play دریافت کرده و هرگز از روی لینک‌های مشکوک دریافت شده کلیک نکنید.

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.