about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

نفت، روزگاری باارزش‌ترین منبع دنبا به شمار می‌رفت اما اکنون جای خود را به داد

 

نفت، روزگاری باارزش‌ترین منبع دنبا به شمار می‌رفت اما اکنون جای خود را به داده سپرده است. حالا اقتصاد داده، نیازمند رویکرد جدیدی در حوزه قوانین ضدتراست است. محصولات جدید، صنعت سودآور و رو به رشدی را با خود به همراه آورده‌اند و تنظیم‌کنندگان ضدتراست ناگزیرند برای محدود کردن کنترل‌کنندگان این جریان، با رویکرد جدیدی وارد میدان شوند.

 

 

غول‌های اینترنتی- آلفابت (شرکت مادر گوگل)، آمازون، اپل، فیس‌بوک و مایکروسافت – مهارناشدنی به نظر می‌رسند. کنترلی که این شرکت‌های اینترنتی بر داده‌ها دارند، به آنها قدرت عظیمی می‌بخشد. روش‌های قدیمی تفکر رقابتی که ریشه در عصر نفت دارند، منسوخ شده و جای خود را به «اقتصاد داده» سپرده‌اند. امروزه به رویکرد جدیدی نیاز داریم و اگر دولت‌ها مایل نیستند اقتصاد داده، تحت سلطه چند غول قرار بگیرد، باید سریعا دست به کار شوند.

 

 

 

 

 

موضوع:

تازه ترین ها
استفاده
1404/06/31 - 17:22- هوش مصنوعي

استفاده کشاورزان هندی از هوش مصنوعی

پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی به میلیون‌ها کشاورز هندی کمک می‌کند.

روندهای
1404/06/31 - 17:00- هوش مصنوعي

روندهای نوظهور هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶

تأثیر هوش مصنوعی در سال ۲۰۲۶ به‌سرعت در برنامه‌های نرم‌افزاری، حمل‌ونقل، صنعت، کار و قدرت بین‌المللی گسترش خواهد یافت.

دسترسی
1404/06/31 - 16:34- هوش مصنوعي

دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی در دانشگاه آکسفورد

دانشگاه آکسفورد، دسترسی رایگان به چت جی‌پی‌تی اِجو را برای همه کارکنان و دانشجویان ارائه می‌دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.