about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

خودروهای بدون راننده کیا در راهند

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ در میان جدیدترین شرکت‌های خودروسازی که مجوز آزمایش خودروهای بدون راننده را در جاده‌های عمومی آمریکا دریافت کرده‌اند نام شرکت کره‌ای کیا نیز به چشم می‌خورد تا به‌زودی رانندگان نوادایی شاهد تردد خودروهای بی راننده مدل Soul EV  این شرکت در پیش چشمان خود باشند. 
توسعه خودروهای بدون راننده کیا در واقع بخشی از سرمایه‌گذاری دو میلیارد دلاری کیا و هیوندای است که اهداف بلندمدت به‌منظور استفاده از برخی از سامانه‌های یادشده در مدل‌های تولیدی را مدنظر دارد. در این طرح به‌جای واگذاری کنترل کامل خودرو به رایانه‌های هوشمند، کیا در ابتدا برنامه خود را با هدف پیاده‌سازی قابلیت‌های بی راننده به‌طور مقطعی و در قالب خودروهای تولیدی تا سال 2020 سازمان‌دهی خواهد کرد.
مهندسان این شرکت قابلیت‌هایی مانند سیستم کمک به حرکت در ترافیک، سیستم بی راننده حرکت در بزرگراه‌ها، رانندگی خودکار در حاشیه شهرها، سیستم توقف اضطراری و مواردی مشابه را به‌منظور آزمایش هر چه بیشتر عملکرد آن‌ها، در دستور کار دارند. مسئولان شرکت کیا عنوان داشته‌اند چشم‌اندازی برای آغاز فروش خودروهای بدون راننده تا سال 2030 مشاهده نمی‌کنند و معتقدند ابتکارات و ایده‌های جدید در ارتباطات خودرو به خودرو و همچنین خودرو به زیرساخت به‌منظور پیاده‌سازی این امر، ضروری هستند. 
با توجه به اینکه ایالت نوادا قوانین لازم برای آزمایش خودروهای بدون راننده در جاده‌های عمومی را از سوی مقامات رسمی اخذ کرده، مکانی حیاتی برای آزمایش و توسعه این فنّاوری به حساب می‌آید. گوگل از اولین
شرکت‌هایی است که مجوز آزمایش خودروهای خود در جاده‌های این ایالت را دریافت کرد و پس از آن آئودی نیز فعالیت خود بر روی توسعه تکنولوژی‌های مرتبط با خودروهای بدون راننده را از جاده‌های نوادا آغاز کرد. 

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.