about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

Reon Pocket خنک‌کننده پوشیدنی ساخت سونی است که از طریق درگاه USB-C شارژ شده و به گوشی‌های اندرویدی و آیفون وصل می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، این دستگاه را با در دست گرفتن هم می‌توان استفاده کرد، اما برای بهره‌برداری حداکثری باید زیرپوش جیب‌دار سونی را خریداری کرد و دستگاه را درون آن قرارداد. این وسیله تنها ۸۰ گرم وزن داشته و به علت ضخامت کم به‌سختی از زیر لباس قابل‌تشخیص است.
به کمک اپلیکیشن می‌توان دما را در چهار سطح خنک و گرم تنظیم کرده و سرعت فن را تغییر داد. دستگاه موردبحث با یک‌بار شارژ بسته به تنظیمات و شدت استفاده، ۲ تا ۳ ساعت قابل‌استفاده است. سونی می‌گوید این خنک‌کننده دمای سطح بدن را تا ۱۳ درجه سانتی‌گراد کاهش می‌دهد.
کارشناس سایت ورج عملکرد خنک‌کننده Reon Pocket را در دمای ۳۰ درجه سانتی‌گراد و رطوبت ۸۰ درصد تابستان شهر توکیو، در کمترین تنظیمات خنک‌کنندگی مطلوب توصیف می‌کند. به گفته او نباید از این وسیله انتظارات زیادی داشت و با استفاده آن همچنان گرما و رطوبت محیط را حس می‌کنید، اما تحمل شرایط را برای شما آسان‌تر می‌کند.
خنک‌کننده Reon Pocket و زیرپوش جیب‌دار به ترتیب باقیمت ۱۲۲ و ۱۷ دلار فقط در کشور ژاپن به بازار عرضه‌شده‌اند. اپلیکیشن این وسیله از زبان انگلیسی پشتیبانی می‌کند بنابراین بیشتر کاربران بین‌المللی قادر به استفاده از آن خواهند بود.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/08/07 - 16:37- سایرفناوری ها

راه‌اندازی مجدد نیروگاه‌ هسته‌ای آیووا توسط گوگل

گوگل جهت راه‌اندازی مجدد نیروگاه‌ هسته‌ای آیووا یک قرارداد بلندمدت امضا خواهد کرد.

برنامه
1404/08/07 - 16:33- آسیا

برنامه عربستان برای عبور از اقتصاد نفتی: صادرات هوش مصنوعی

عربستان سعودی با سرمایه‌گذاری میلیارد دلاری در حال ساخت مراکز داده عظیم است تا از صادرکننده نفت به صادرکننده قدرت پردازشی هوش مصنوعی تبدیل شود.

الگوریتم‌های
1404/08/07 - 16:27- هوش مصنوعي

الگوریتم‌های هوش مصنوعی همه را غافلگیر کردند، سایت‌های گمنام در صدر نتایج جستجو

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که موتورهای جستجوی مبتنی بر هوش مصنوعی اغلب به جای منابع پرطرفدار، وب‌سایت‌های کمتر شناخته‌شده را ترجیح می‌دهند.