about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

شرکت گوگل مدعی شد که جیمیل روزانه 100 میلیون حمله فیشینگ را مسدود می کند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ گوگل مدعی شد که جیمیل روزانه بیش از 100 میلیون حمله فیشینگ را مسدود می کند. گوگل پلی پروتکت نیز به دلیل افزایش حملات موثر مجرمین سایبری، روزانه 100 میلیارد اپلیکیشن را به منظور شناسایی بدافزار و.. اسکن می کند.

در شش ماه گذشته شاهد برخی از گسترده ترین و خطرناک ترین حملات سایبری تاریخ به زیرساخت های دیجیتال، شرکت های ارائه دهنده خدمات عمومی، شرکت های بخش خصوصی و نهادهای دولتی سرتاسر دنیا بودیم. 

گوگل گفت:

ما عمیقا نگران این گرایش ها هستیم. ما تیم هایی مانند Project Zero ( پراجکت زیرو ) را در اختیار داریم که بر روی شناسایی و اصلاح آسیب پذیری های سرتاسر وب متمرکز هستند و در جهت ایمن سازی اینترنت تلاش می کنند. 

 گوگل مدعی است که این شرکت در آمریکا، متعهد به حمایت از فرمان های اجرایی امنیت سایبری کاخ سفید شده است. به عقیده گوگل این موضوع می تواند وضعیت دفاع سایبری در حوزه های کلیدی را بهبود ببخشد. 

گوگل بر این باور است که اقداماتی مانند مدرن سازی سیستم های کامپیوتری می تواند در جلوگیری از این حملات موثر واقع شود.

این غول تکنولوژی ادعا کرد که گوگل تمرکز زیادی بر روی ایمن سازی زنجیره تامین نرم افزار دارد. به عقیده این شرکت، استفاده از تکنولوژی و استانداردهای امنیتی روز دنیا می تواند امنیت نرم افزار را به صورت قابل توجهی بهبود ببخشد.

منبع:

تازه ترین ها
اخلاق،
1404/04/21 - 21:55- سایرفناوری ها

اخلاق، هسته اصلی فناوری‌های نوظهور

هیئت یونسکو خواستار آن است که اخلاق، هسته اصلی فناوری‌های نوظهور باشد.

رقابت
1404/04/21 - 21:44- آسیا

رقابت هواوی با انویدیا در بازار تراشه‌های هوش مصنوعی

هواوی، انویدیا را در بازار جهانی تراشه‌های هوش مصنوعی به چالش می‌کشد.

درخواست
1404/04/21 - 21:11- هوش مصنوعي

درخواست سازمان ملل مبنی بر شناسایی دیپ‌فیک‌ها

سازمان ملل متحد خواستار اقدامات قوی‌تر برای شناسایی دیپ‌فیک‌های مبتنی بر هوش مصنوعی شد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.