about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

خطر هکرها برای خودروهای بدون سرنشین

کارشناسان امنیتی آمریکایی با انتشار گزارشی هشدار دادند هکرها خطر واقعی برای خودروهای خودران ایجاد می‌کنند.

به نقل از ایسنا، انتظار می‌رود خودروهای خودران که فناوری‌های پیشرفته‌ای مانند حسگرهای الکترونیک دارند تا سال ۲۰۲۰ یا حتی زودتر وارد جاده‌ها شوند.

اما به گفته کارشناسان شرکت‌های امنیتی آمریکایی میژن سکیور و پرون روبوتیک، مانند خودروهای متصل و دستگاه‌های مولتی‌مدیای داخلی آنها، فناوری خودروهای خودران آنها را در برابر حملات هکرها آسیب‌پذیر می‌سازد.

یک هکر اخیراً مدعی شده به سامانه‌های الکترونیکی یک جت آمریکایی که سرنشین آن بوده نفوذ کرده و مسیر آن را تغییر داده است. وی مدعی شده این کار را با استفاده از سیستم وای فای داخل پرواز انجام داده است.

این دو شرکت امنیتی با همکاری دانشگاه ویرجینیا و پنتاگون تست‌هایی را انجام داده‌اند که نشان می‌دهد نفوذ و مختل کردن سامانه‌های مولتی سنسور امکان‌پذیر است.

یکی از آزمایش‌های انجام‌گرفته تغییر نحوه واکنش خودرو در برابر یک مانع پیش رو بود. طبق سناریوی حمله که از سوی کارشناسان مطرح‌شده است، در این وضعیت خودرو به‌جای ترمز کردن سرعت می‌گیرد و با سرعت‌بالا به مانع برخورد می‌کند که باعث آسیب دیدن خودرو و به خطر افتادن زندگی سرنشینانش می‌شود.

بر اساس این گزارش، اگر حمله‌ای انجام بگیرد تولیدکنندگان خودرو قادر نخواهند بود سریعاً به جمع‌آوری و تجزیه‌وتحلیل اطلاعات بپردازند تا از خودروها در برابر حملات جدید بعدی حفاظت بیشتری صورت دهند.

به گفته این کارشناسان، هکرها می‌توانند از طریق اتصالات بی‌سیم به سیستم خودروهای خودران نفوذ کنند.

منابع آگاه در صنعت خودرو به خبرگزاری فرانسه اظهار کرده‌اند احتمال هک سیستم در پروسه تولید آن لحاظ شده است. به‌عنوان‌مثال غول اینترنتی گوگل گروهی از برنامه نویسان زبده را بکار گرفته تا برای نفوذ به نرم‌افزار خودروی خودران طراحی‌شده توسط این شرکت تلاش کنند.

دراین‌بین شرکت‌های بیمه آمریکایی که نگران ایمنی و امکان کاهش خطر تصادفات با استفاده از فناوری‌های جدید هستند، ممکن است با مطرح‌شدن تهدید حمله سایبری در مورد قراردادهایشان تجدیدنظر کرده و نرخ بیمه مورد مطالبه را بازبینی کنند.

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.