about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

خطر انفجار در زمان وبگردی

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ جدیدا شوخی بسیار خطرناکی بین کاربران راه افتاده که شاید راه حلی برای رفع آن وجود ندارد. یکی از شایع ترین آن ها وب‌گاه «C rashSafar i.com» است که اصلا سعی به ورود به آن پیدا نکنید مگر این که از یک رایانه استفاده کنید (که البته ممکن است به زودی باگ پی سی و مک نیز یافت شود، علت اسپیس زدن بین اول و آخر نیز کاهش ریسک ورود به آن می باشد).
در حقیقت، این وب‌گاه از یک کد جاوا اسکریپت کمک می گیرد تا تاریخچه HTML5 را در یک حلقه بی نهایت بازخوانی کند (به نحوی ساده تر از او می خواهد یک فرآیند قابل دسترس توسط مرورگر را بارها و بارها انجام دهد) تا جایی که Ram یا Memory شما با مشکل کمبود فضا برای محاسبه مواجه شده و در نهایت می شود آنچه که نباید بشود!
در آیفون و آیپد، مشاهده وب‌گاه تلفن همراه شما را مجبور به ریبوت پس از ۲۰ ثانیه می کند. در تلفن های اندرویدی، سایت با استفاده از یک خزش موجب داغ شدن بیش از حد تلفن همراه می شود تا هنگامی که برنامه متصل به آن سایت کاملا بسته شود.
در رایانه هایی با مرورگر Safari، وب‌گاه موجب با مشکل مواجه شدن یا Crash شدن آن می گردد. درست مانند هر مرورگر دیگری این وب‌گاه موجب کندی رایانه شده و تا هنگامی که تب یا مرورگر بسته نشود، همچنان این مشکل وجود خواهد داشت.
خوشبختانه خبر خوب اینجاست که این صدمه با وجود چنین مشکلاتی کاملا قابل رفع است و مشکل جدی برای شما ایجاد نخواهد کرد؛ اما این اتفاق در صورت عدم پیشگیری مثلا عدم حضور در اتاق می تواند با سیکل های متعدد و خطرناک موجب داغ شدن بیش از حد CPU و Ram تلفن همراه شده و حتی موجب انفجار و آتش سوزی شود، اینجاست که لقب بمب انتحاری به آن داده شده است؛ اما تا این لحظه که گزارشی از وجود چنین اتفاقی اعلام نشده است.

 

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.