about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

 

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ کمیسیون ارتباطات فدرال گزارشی درباره کاهش ریسک امنیت سایبری منتشر کرده است. گزارش مذکور به بررسی «سطح حمله در معرض خطر» می‌پردازد که در دستگاه‌های متصل مشتریان در شبکه‌های خصوصی و شبکه‌های ارتباطی مدیریت‌شده پدید می‌آید.

 


گزارش مذکور که توسط اداره امنیت عمومی و امنیت داخلی کمیسیون ارتباطات فدرال منتشر گردیده، این‌طور نتیجه‌گیری می‌کند که سی هزار ارائه‌دهنده خدمات ارتباطات بخش خصوصی و مراکز فروش آنها در حالی فعالیت می‌کنند که برای اولویت دادن سود بر اقدامات حفاظتی، تحت فشار قرار دارند. ریسک ناشی از ناکامی بازار در تامین و تقویت سامانه‌های امن موجب می شود که خدمات اضطراری و امنیت ملی در معرض تهدید فزاینده قرار گیرند چراکه بسیاری از ارائه‌دهندگان خدمات با دستگاه‌هایی روبرو هستند که اجزای کنترلی آنها روزبه‌روز بیشتر درهم‌آمیخته می‌شود.

 

اینترنت اشیا

 


در گزارش آمده است: «در جایی که بازار به درستی از عهده مسئولیت پاسخگویی سایبری برنمی‌آید یا توان انجام این کار را ندارد، به ترکیبی از محرک‌های بازارمحور و نظارت رگولاتوری مناسب نیاز داریم

 


با توجه به این که گسترش اینترنت اشیا، بردارهای حمله احتمالی را افزایش می‌دهد، گزارش مذکور، برای پرداختن به شکاف موجود میان نرخ پایین بازگشت سرمایه در امور سایبری و ایمنی و تاب‌آوری شبکه‌ها، برنامه‌ها و اقداماتی را ارائه می‌کند. این گزارش با اذعان به این که مقررات تجویزی نمی‌تواند همگام با چالش‌های امنیت سایبری جلو رود، پیشنهاد می‌کند که بهتر است راهبرد اقدامات، نظارت و پاسخگویی داوطلبانه به کاهش آسیب‌پذیری تهدیداتی نظیر حملات انکار سرویس، سرقت مسیر آی‌پی و اسپوف (جایگزینی) نشانی، در پیش گرفته شود.

 


توصیه گزارش برای توسعه استانداردها، همکاری با صنعت و شرکای خارجی است. همچنین از گنجاندن امنیت سایبری در مراحل توسعه محصولات و خدمات و ملزم ساختن بخش صدور مجوز بهره‌برداری از شبکه‌های بی‌سیم نسل پنجم به پیش‌بینی برنامه‌های امنیت سایبری پیش از شروع فعالیت، حمایت می‌کند. این گزارش، تقویت گزارش‌دهی درباره قطعی شبکه و درز داده و همچنین همرسانی اطلاعات تهدید سایبری بلادرنگ با شرکای فدرال و حاملان خصوصی را طرح می‌کند. طبق اعلام گزارش، امنیت سایبری، یکی از ملاحظاتی است که در هنگام بررسی ادغام‌ها باید مد نظر قرار گیرد.

 


اکسپلویت‌ها، اقدامات متقابل، تامین‌کنندگان کوچک و متوسط، زنجیره تامین، نیروی کار و فناوری‌های همگرا در بافت این موضوعات کلان بررسی می‌شوند. گزارش خاطرنشان می‌کند که از طریق مشارکت‌های عمومی- خصوصی و رویکرد همکاری همه افراد مرتبط، به خوبی می‌توان تنظیمات را اعمال کرد، اما در مواقعی که ثابت شود اتصالات و ارتباطات میان شبکه‌های تجاری در معرض خطر قرار دارد، کمیسیون ارتباطات فدرال، قدرت و منابع لازم برای «بازیابی و متوازن ساختن» منافع شرکت و مشتری را در اختیار دارد.

 

تازه ترین ها
محرومیت
1404/08/25 - 18:44- سایرفناوری ها

محرومیت هوآوی از شبکه 6G در آلمان

آلمان، شرکت چینی هوآوی را از شبکه 6G آینده محروم کرد.

برگزاری
1404/08/25 - 18:36- آسیا

برگزاری دوره تخصص امنیت سایبری زنان در مالزی

بلک‌بری و کانادا یا مشارکت یکدیگر برنامه زنان در فضای سایبری را در مالزی گسترش دادند و یک دوره فشرده 5 روزه برگزار کردند.

حمله
1404/08/25 - 18:12- جرم سایبری

حمله سایبری به وب‌سایت‌های دولتی و دفاعی دانمارک

یک گروه هکری طرفدار روسیه اعلام کرد که وب‌سایت‌های دولتی و دفاعی دانمارک را هک کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.