about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

شرکت فناوری چندملیتی آمریکایی از خرید شرکت طراحی نیمه هادی به مبلغ 40 میلیارد دلار خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ «NVIDIA»، شرکت فناوری چندملیتی آمریکایی، اعلام کرد که در حال خرید «ARM»، شرکت طراحی نیمه هادی به مبلغ 40 میلیارد دلار است. براساس این معامله، NVIDIA حضوری گسترده‌تر در محاسبات موبایل، به ویژه استفاده از فناوری هوش مصنوعی در پلتفرم‌هایی مانند گوشی‌های هوشمند، رایانه‌های شخصی و اتومبیل‌های خودکار، خواهد شد. در همین حال، ARM پشتیبانی بیشتری برای تلاش‌های تحقیق و توسعه و همچنین دسترسی به مجموعه محصولات شرکت آمریکایی خواهد گرفت و NVIDIA  برای تقویت تعهداتش، گفت که ابر رایانه هوش مصنوعی مجهز به پردازنده های ARM را در مقر کمبریج شرکت خواهد ساخت.

جنسن هوآنگ (Jensen Huang)، مدیر عامل شرکت فناوری چندملیتی آمریکایی در بیانیه‌ای اظهار داشت :

«هوش مصنوعی قدرتمندترین نیروی فناوری در زمان ما است و موج جدیدی از محاسبات را ایجاد کرده است. در سال‌های آتی، تریلیون‌ها کامپیوتر از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند تا اینترنت اشیایی ایجاد کنند که هزاران بار بزرگ‌تر از اینترنت مردم امروز است. ترکیب ما شرکتی را ایجاد می‌کند که به طور افسانه‌ای برای سن هوش مصنوعی عالی است.»

شاید فکر کنید که NVIDIA فناوری ARM را برای خود استفاده می‌کند، اما شرکت‌ها تأیید کرده‌اند که ARM همچنان مدل مجوز باز و بی طرفی خود را با مشتریان موجود حفظ خواهد کرد. به طور طبیعی، این راه را برای طراحی‌های ARM در اجرای فناوری شرکت آمریکایی، به ویژه جی‌پی‌یو ها هموار می‌کند. این امر به NVIDIA مزیتی می‌دهد که رقیب گرافیکی آن AMD ندارد و می‌تواند برای برخی طراحی‌های تراشه وحشی ایجاد کند.

هیئت مدیره هر 2 شرکت، خرید را تأیید کرده‌اند و شرکت‌ها انتظار دارند معامله ظرف 18 ماه بسته شود. البته، مجوز تصویب مقررات در ایالات متحده، انگلیس، اتحادیه اروپا و چین را خواهد داشت.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/05/27 - 12:12- آمریکا

همکاری فاکسکان و سافت‌بانک در پروژه استار گیت

فاکسکان و سافت‌بانک تجهیزات مرکز داده را در اوهایو برای پروژه استار گیت تولید می‌کنند.

میزان
1404/05/27 - 12:07- اروپا

میزان پوشش بیمه سایبری در سال 2025

تنها ۴۷ درصد از مشتریان واجد شرایط، پوشش بیمه سایبری در سال ۲۰۲۵ دارند.

نیمی
1404/05/27 - 11:56- اقیانوسیه

نیمی از کاربران اینترنت استرالیا قربانی جرایم سایبری

طبق گفته مؤسسه جرم‌شناسی استرالیا، تقریباً نیمی از کاربران اینترنت در این کشور، قربانی جرایم سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.