about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

خرید جدید 2 میلیارد دلاری فیس‌بوک

 شرکت فیس بوک در تازه‌ترین خرید‌های نجومی خود، شرکت Oculus را به مبلغ دو میلیارد دلار خریداری کرده است. کارشناسان می‌گویند که فیس بوک با این خرید یک گام به عرصه فن آوری‌های پوشیدنی نزدیک ‌تر شده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، شرکت Oculus، که دو سال پیش تاسیس شده، در زمینه بازی‌های رایانه‌ای و تحقیق درباره واقعیت مجازی فعالیت داشته است. 

خرید این شرکت در حالی صورت پذیرفته که فیس‌بوک چندی پیش WhatApp را با مبلغی معادل ۱۹ میلیارد دلار خریداری کرد.

به نظر می‌رسد که الگوی خریدهای اخیر فیس‌بوک در راستای ایجاد تحولی در این رسانه اجتماعی صورت می‌پذیرد، به خصوص که به تازگی کاربران شبکه‌های اجتماعی اقبال بیشتری نسبت به استفاده از تلفن‌های همراه هوشمند نشان داده‌اند.

بسیاری از کار‌شناسان فن آوری‌های جدید می‌گویند که دستگاه‌های پوشیدنی قالب بعدی دستگاه‌های ارتباطی انسان‌ها خواهند بود.

مارک زاکربرگ، مدیرکل اجرایی و موسس فیس‌بوک در تماس تلفنی با تحلیلگران و خبرنگاران گفت: " تاریخ صنعت بدین گونه بوده که هر ۱۰ الی ۱۵ سال شاهد یک تحول رایانه‌ای جدید بوده‌ایم، چه آن زمان که رایانه شخصی بود، یا بعد از آن که شبکه جهانی ایجاد شد و یا این اواخر که فن آوری ارتباط همراه عرضه شده است."

زاکربرگ ۲۹ ساله در بخش دیگری از توضیحات خود افزود: " پیش‌بینی طولانی مدت ما این است که واقعیت مجازی و تقویت شده بخشی از زندگی روزمره مردم را در آینده رقم خواهد زد."

تازه ترین ها
جریمه
1404/07/09 - 15:57- آمریکا

جریمه ۱.۴ میلیون دلاری شرکت تراکتور ساپلای

آژانس حمایت از حریم خصوصی کالیفرنیا اعلام کرد که این خرده‌فروش بزرگ ملی پذیرفته است مبلغ ۱.۳۵ میلیون دلار بپردازد تا اتهامات مربوط به نقض قوانین حریم خصوصی مصرف‌کنندگان کالیفرنیا را رفع و رجوع کند.

تأکید
1404/07/09 - 15:03- آسیا

تأکید بر موضوع تهدیدات سایبری در مجمع امنیتی باکو 2025

مجمع امنیتی باکو ۲۰۲۵ به تروریسم، تهدیدات سایبری و بحران‌های جهانی می‌پردازد.

مشارکت
1404/07/09 - 14:50- اروپا

مشارکت استونی و اوکراین برای آموزش بیش از 500 متخصص سایبری

استونی و اوکراین آموزش‌های سایبری را برای آموزش بیش از ۵۰۰ متخصص سایبری در اوکراین آغاز کردند.