about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

خرید تیک‌تاک توسط مایکروسافت جدی شد

مایکروسافت پس از دریافت اطمینان از رئیس‌جمهور آمریکا، برنامه خود برای خرید تیک‌تاک را اعلام کرد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛شرکت مایکروسافت پس از دریافت اطمینان از رئیس‌جمهور آمریکا برنامه خود برای خرید اپلیکیشن چینی تیک‌تاک را تائید کرد. این شرکت فناوری آمریکایی روز گذشته اعلام کرد به‌سرعت مذاکرات با شرکت مادر تیک‌تاک یعنی شرکت بایت دنس را  دنبال می‌کند و احتمالاً تا ۱۵ سپتامبر مذاکرات برای خرید این اپلیکیشن اشتراک‌گذاری ویدئو تکمیل می‌شود.
پس‌ازآنکه دونالد ترامپ اعلام کرد مخالف هرگونه معامله‌ای است و تیک‌تاک را در سراسر آمریکا ممنوع خواهد کرد، مایکروسافت مذاکرات برای خرید اپلیکیشن چینی را متوقف کرد. اما به نظر می‌رسد روز گذشته ترامپ پس از ملاقات با ساقیا نادلا مدیر ارشد اجرایی مایکروسافت، به‌طور شخصی رضایت خود از انجام این معامله را اعلام کرده است.
مایکروسافت درباره خرید تیک‌تاک گفت: ساختار جدید بر اساس تجربیات موردعلاقه کاربران این پلتفرم ساخته و از سوی دیگر قابلیت‌های امنیتی در طراز جهانی و اقدامات حفاظتی نیز انجام می‌شود.
به‌عنوان‌مثال مایکروسافت تضمین می‌کند تمام اطلاعات کاربران آمریکایی تیک‌تاک به آمریکا منتقل و در این کشور نگهداری شود. همچنین اگر اطلاعاتی خارج از آمریکا ذخیره‌شده باشد، مایکروسافت حذف این موارد از سرورهای خارج کشور را نیزتضمین می‌کند.
البته این شرکت فناوری اشاره‌کرده مذاکرات خرید تیک‌تاک در مراحل اولیه است و هیچ تضمینی برای نهایی شدن آن وجود ندارد.  علاوه برآن هرگونه قراردادی تحت بررسی‌های دقیق قرار می‌گیرد. این نخستین اظهارنظر رسمی مایکروسافت درباره شایعات خرید تیک‌تاک است.
 

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.